Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ουράνιο Τόξο»: Να κατέβει στις ευρωεκλογές θέλει ο επικεφαλής του σλαβόφωνου φορέα των συνομωτών...

Ο Παύλος Βοσκόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος, ενώ δήλωσε πως οι «πολιτικές διακρίσεων έναντι της μακεδονικής μειονότητα...


Ο Παύλος Βοσκόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφιος, ενώ δήλωσε πως οι «πολιτικές διακρίσεων έναντι της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα είναι καταγεγραμμένες σε διεθνείς εκθέσεις»




Την επιθυμία του να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του Μαΐου εξέφρασε ο Παύλος Βοσκόπουλος ένας εκ των ιδρυτών του σλαβόφωνου φορέα με έδρα την Φλώρινα «Ουράνιο Τόξο».

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Γκιουνδέμ» που παραχώρησε ο κ. Βοσκόπουλος αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών και την εξέλιξη των αιτημάτων του κόμματος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Υποστήριξε δε, ότι «οι πολιτικές διακρίσεων εναντίον της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης και της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, βρίσκονται καταγεγραμμένες σε εκθέσεις πολλών διεθνών οργανισμών» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσαμε τα μέλη της τουρκικής και της μακεδονικής μειονότητας μαζί με τους δημοκράτες έλληνες συμπολίτες μας να δημιουργήσουμε μια πολιτική δομή και να κατεβούμε με πιο διευρυμένες συνεργασίες στις ευρωεκλογές».