Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ληστής τρώει το ξύλο της χρονιάς του από εργαζόμενο και μετά τον ικετεύει να του επιστρέψει το όπλο του!

gazzettaΌλα λάθος τα έκανε ένας επίδοξος ληστής σε ταχυφαγείο στο Μεξικό, όταν εισέβαλε στην επιχείρηση και με την απειλή πιστολιού διέταξε...


gazzettaΌλα λάθος τα έκανε ένας επίδοξος ληστής σε ταχυφαγείο στο Μεξικό, όταν εισέβαλε στην επιχείρηση και με την απειλή πιστολιού διέταξε την ταμία να αδειάσει το ταμείο με τα χρήματα.




Η εισβολή του κουκουλοφόρου ληστή καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου, όμως λίγες στιγμές αργότερα τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή, λόγω της ηρωικής προσπάθειας ενός εργαζόμενου να αφοπλίσει τον δράστη.




Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο ληστής βρισκόταν πάνω από την σοκαρισμένη ταμία, ένας άλλος συνάδελφός της, ο οποίος δεν είχε γίνει αντιληπτός από τον ένοπλο άντρα, με ένα εκπληκτικό τάκλιν τον ρίχνει στο έδαφος, αρχίζοντας στη συνέχεια να τον γρονθοκοπεί ανελέητα,

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και με τον ληστή καταματωμένο κι εκτός μάχης, ο εργαζόμενος καταφέρνει να του αποσπάσει το όπλο που κρατούσε, απειλώντας τον παράλληλα ώστε να φύγει από το κατάστημα.
Ο σοκαρισμένος και τραυματισμένος κουκουλοφόρος, με εμφανή τα σημάδια από τα οργισμένα χτυπήματα του υπαλλήλου καταλαβαίνει αμέσως πως όλα έχουν κριθεί, ενώ στο βίντεο εμφανίζεται να ικετεύει τον εργαζόμενο να του επιστρέψει πίσω το πιστόλι του...

Τελικά, ο υπάλληλος δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα από τα παρακάλια του ληστή, με τον τελευταίο να απομακρύνεται αιμόφυρτος, χωρίς πιστόλι και προφανώς χωρίς τα κλοπιμαία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πολιτεία Σονόρα του κράτους της Κεντρικής Αμερικής, ενώ οι αρχές δήλωσαν πως ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί κι αναζητείται.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk