Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Άφεση αμαρτιών» από τον Τσίπρα στον Κουρουμπλή: «Όλα καλά, συνεχίζουμε»

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης στην Καλαμάτα και ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον πρώην υπουργό «όλα κα...


Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης στην Καλαμάτα και ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον πρώην υπουργό «όλα καλά, συνεχίζουμε»
Μετά τον σάλο και τις έντονες εσωκομματικές αναταράξεις που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο πρώην υπουργός συναντήθηκε χθες με τον Αλέξη Τσίπρα.




Η συνάντησή τους έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας. Εκεί, είχαν μια σύντομη συνομιλία και ο πρώην υπουργός ανάρτησε το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο στο twitter. Στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός σημείωσε μάλιστα ότι η Προοδευτική Συμμαχία είναι το ανάχωμα στην άνοδο της ακροδεξιάς.




Σύμφωνα μάλιστα με συνεργάτες του κ. Κουρουμπλή οι δύο άνδρες είχαν και μια σύντομη στιχομυθία. «Ολα καλά, συνεχίζουμε» φέρεται να του είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή παρά το γεγονός ότι πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου αποδοκίμασαν την ενέργεια του πρώην υπουργού και ζήτησαν την παραίτησή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.