Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο: Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων; Ποια η σχέση του Ασάνζ με τον… Ντα Βίντσι!

Μετά το τραγικό γεγονός της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων οι συνωμοσιολόγοι κάνουν…πάρτι. Όχι όμως μόνο οι συνωμοσιο...


Μετά το τραγικό γεγονός της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων οι συνωμοσιολόγοι κάνουν…πάρτι. Όχι όμως μόνο οι συνωμοσιολόγοι. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και από τους οπαδούς γνωστών προφητών, όπως ο Νοστράδαμος.

Σύμφωνα με Βρετανούς αστρολόγους λοιπόν, ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Ειδικότερα, τον 16ο αιώνα, ο Γάλλος αστρολόγος και γιατρός ολοκλήρωσε τη συγγραφή του βιβλίου του στο οποίο καταγράφονται υποτιθέμενες προφητείες.




Η αστρολόγος Τζέσικα Άνταμς επικαλείται μια πρόβλεψη που βρέθηκε στο βιβλίο του 1999 «Οι πλήρεις προφητείες του Νοστράδαμου», εκτιμώντας ότι συνδέεται με την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Στο απόσπασμα που επικαλείται η Βρετανίδα αστρολόγος, γίνεται λόγος για τον Κριό, τον Δία και τον Κρόνο και την «επιστροφή του κακού», με τον Νοστράδαμο να αναρωτιέται τι συναισθήματα θα βιώσουν η Γαλλία και η Ιταλία.

Το απόσπασμα:

Το κεφάλι του Κριού, Δία και Κρόνου

Αιώνιος Θεός, τι αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε;

Μετά από μακρινούς αιώνες, το κακό θα επιστρέψει

Σύμφωνα με την Τζέσικα,η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων έλαβε χώρα ενώ ο Ήλιος βρισκόταν στο ζώδιο του Κριού, στις 15 Απριλίου.Γαλλία και Ιταλία, τι συναισθήματα έχετε;

«Εδώ έχουμε τον Χείρωνα στο “κεφάλι του Κριού” στις τρεις μοίρες του ζωδίου. Ο ήλιος στο Παρίσι όταν έπεσε η Νοτρ Νταμ ήταν στον Κριό, τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 5:50 μ.μ., στη Γαλλία», αναφέρει η Τζέσικα.

Η ίδια επικαλείται και τη δήλωση του Μακρόν, ο οποίος είπε ότι «ένα κομμάτι από εμάς καίγεται», εκτιμώντας ότι το μικρό όνομα του Γάλλου προέδρου — το οποίο μεταφράζεται από τα εβραϊκά ως «ο Θεός μαζί μας» — εμφανίζεται στη συγκεκριμένη προφητεία.

«Το σοκαριστικό είναι πως ο ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο έκανε μισό εξάγωνο με τον Χείρωνα. Αυτό συμβαίνει μία φορά στα 80 χρόνια. Η σελήνη ήταν στην Παρθένο, σε μισό εξάγωνο με τον Χείρωνα», συνεχίζει η Τζέσικα.

«Τι είναι ο Χείρωνας; Ένα σύμβολο για τους ανθρώπους αποτρόπαιο», επισημαίνει η Τζέσικα και υποστηρίζει πως ψάχνοντας σε αρχεία του Wikileaks διαπίστωσε πως ο ίδιος ο Τζούλιαν Ασάνζ είχε κάνει αναφορά στην «Προφητεία της Παναγίας των Παρισίων».

Αναφορικά με τη φράση «Γαλλία και Ιταλία τι συναισθήματα έχετε;» η Άνταμς υποστηρίζει πως ο Νοστράδαμος αναφερόταν στις πρόσφατες αποκαλύψεις σεξουαλικών σκανδάλων στο Βατικανό.

Στη συνέχεια παραθέτει μία φωτογραφία του Τζούλιαν Ασάνζ αμέσως μετά τη σύλληψή του καθώς επίσης και τον πίνακα «Ο Σωτήρας του Κόσμου» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι που θεωρείται πως εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δημοπρασία του από τον οίκο Christie’s, στις αρχές της χρονιάς. Σύμφωνα με την Τζέσικα, το συγκεκριμένο σύμβολο που έκανε ο Ασάνζ και υπάρχει και στον πίνακα του Ντα Βίντσι, εμφανίζεται πολύ συχνά στις προφητείες του Νοστράδαμου.