Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ρίχνει «καρεκλοπόδαρα» στην Αττική! Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας σε όλη την χώρα

Δεν λέει να καλοκαιριάσει ο καιρός και αγρίεψε και πάλι με έντονες βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Αττ...


Δεν λέει να καλοκαιριάσει ο καιρός και αγρίεψε και πάλι με έντονες βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Στην Αττική η βροχή καλά κρατεί από την Παρασκευή το βράδυ με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι στην πρωτεύουσα να είναι “μούσκεμα”, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύ προσοχή από τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο.




Και στην υπόλοιπη χώρα η κατάσταση είναι παρόμοια καθώς η βροχή πέφτει εδώ και αρκετές ώρες και οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί προβλήματα μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός μίλησε στο newsit.gr, αναλύοντας πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Καιρός – Η πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού

Ο μετεωρολόγος αναφέρει συγκεκριμένα: «Καθώς βαρομετρικά χαμηλά θα μας επηρεάσουν τις ερχόμενες ημέρες, από την Παρασκευή 05.04.2019, χαλάει ο καιρός, πρώτα στα δυτικά, νοτιοδυτικά, δηλαδή Πελοπόννησο, δυτική Κρήτη, με βροχές, καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις επόμενες ώρες.

Οι οποίες σιγά σιγά μέσα στη νύχτα θα φτάσουν και στην Αττικοβοιωτία και θα προχωρήσουν στις Κυκλάδες και τις Σποράδες. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, 06.04.2019, θα έχουν φτάσει στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και δεν αποκλείεται να έχουμε τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα φτάσουν τα οκτώ και δεν αποκλείεται τοπικά στα πελάγη και τα εννέα μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε θερμοκρασίες ικανοποιητικές: Γύρω στους 17-18 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου στις κεντρικές περιοχές και μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου στις νοτιότερες.

Το Σάββατο, 06.04.2019, περιμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες. Τα φαινόμενα θα προχωρούν ολοένα και ανατολικότερα. Θα επηρεάσουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, αλλά όχι τόσο πολύ την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.