Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκέντρωση κατοίκων σήμερα στα Εξάρχεια.. Διαμαρτύρονται για τη βία, την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών

Συγκέντρωση στις 18.00 θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι κάτοικοι των Εξαρχείων, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση για τη δραματική κατάσταση...


Συγκέντρωση στις 18.00 θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι κάτοικοι των Εξαρχείων, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση για τη δραματική κατάσταση που ζουν στην περιοχή τους.

Όπως κοινοποιήθηκε, οι κάτοικοι με σύνθημα «Τα Εξάρχεια ανήκουν σε εμάς και τα παιδιά μας», διαμαρτύρονται για τη βία, την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.




Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους.

Κάτοικοι, καταστηματάρχες και εργαζόμενοι της περιοχής ελπιζουν στην προσέλευση κατοίκων ώστε να δυναμώσει η φωνή διαμαρτυρίας τους.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής οδηγούνται σε μαζική αντίδραση για πρώτη φορά έπειτα από δέκα χρόνια, καλώντας τους Αθηναίους να βρεθούν σήμερα το απόγευμα στη γειτονιά των μολότοφ και των καταλήψεων και να φωνάξουν όλοι μαζί: «Ως εδώ!».

Έχει προηγηθεί πλήθος καταγγελιών για «αφόρητη καθημερινότητα» και «σκανδαλώδη αδιαφορία της πολιτείας».

Προηγήθηκε επίσης επιχείρηση - φιάσκο από κλιμάκιο του Λιμανικου που δέχθηκε επίθεση ενόπλων, ενώ χθες πέντε κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά το ΑΤ Εξαρχείων.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι από το πρωί της Πέμπτης η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί επιχείρηση στην περιοχή.

Η επιχείρηση των αστυνομικών έχει εστιαστεί σε δύο κτήρια που τελούν υπό κατάληψη από μετανάστες στην οδό Τζαβέλλα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των κτηρίων που μίλησε στο OPEN η επιχείρηση ξεκίνησε μετά τη δικαστική εντολή που πήρε για εκκένωση των κτηρίων.