Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μητρόπουλος: Ο Παππάς χρηματοδοτεί την ταινία του Γαβρά για να κρύψει τα γ@μ…στ@@ρίδια στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το 2015

Έντονα επιφυλακτικός, έως βέβαιος ότι δεν θα ειπωθεί όλη η αλήθεια στην ταινία «Adults in the Room» που θα γυριστεί από τον Κώστα Γαβρά κι ...


Έντονα επιφυλακτικός, έως βέβαιος ότι δεν θα ειπωθεί όλη η αλήθεια στην ταινία «Adults in the Room» που θα γυριστεί από τον Κώστα Γαβρά κι αναφέρεται στη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ το α’ εξάμηνο του 2015, εμφανίστηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος, αντιπρόεδρος τότε της Βουλής και στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος έως το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.




Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο επικεφαλής πλέον της ΕΝΥΠΕΚΚ και της Όρθιας Ελλάδας, που κατεβαίνει αυτόνομα στις ευρωεκλογές, εκτίμησε ότι η χρηματοδότηση (ύψους 630 χιλιάδων ευρώ) που ενέκρινε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για την ταινία, αποσκοπεί στο στρογγύλεμα της αλήθειας και εξήγησε τι εννοεί, αναφερόμενος με έντονο τρόπο στα όσα είχαν γίνει εκείνη την περίοδο:

«Το Φλεβάρη του ’15 με τις μεγάλες κόντρες στην κοινοβουλευτική ομάδα, κυρίως τις δικές μου προς τον Βαρουφάκη και τον Δραγασάκη που τους θεωρούσα αίτιους της πρώτης ταπεινωτικής συμφωνίας. Κάποτε πρέπει να δοθούν τα πρακτικά της κοινοβουλευτικής ομάδας Φλεβάρη ΄15 μέχρι Ιούνη ΄15 και τι είπαν οι διάφοροι βουλευτές τότε κάποτε πρέπει να βγει διότι λέγονται διάφορα, κάποιοι σιωπούν και δικαιολογημένα, αλλά το τι διημείφθη, και τι γαμ…σταυρίδια ακούστηκαν για τις προδοτικές συμφωνίες κάποτε κάποιος από μας πρέπει να τα πει. Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν διαψεύδονται και επειδή κάποιοι δεν ασχολούνται ή φοβούνται να μπούνε στη συζήτηση, λέγονται πολλά και ψεύδη».

Ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε επίσης ότι εκτιμά και γνωρίζει τον Γαβρά, τόνισε ότι δεν ξέρει πώς παίρνει χρηματοδότηση «για να βγάλει κάτι το οποίο θα είναι κριτική αποτίμηση υποτίθεται, έτσι το αναμένω εγώ», όπως είπε.

Στο ερώτημα εάν θα συνεισέφερε στη διαμόρφωση του σεναρίου με τα όσα έζησε ο ίδιος, είπε ότι θα το έκανε «υπό τον όρο ότι θα μου ετίθετο και δεν είναι αυτό τίποτα υπερφίαλο, τι είναι ο κεντρικός πυρήνας του σεναρίου ευχαρίστως, αλλά φοβάμαι δεν θα ειπωθεί σύμπασα η αλήθεια, ολόκληρη που λέμε στην πατρίδα μου».