Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπρέι Αδιαβροχοποίησης για τις ανάγκες του Στρατού, στην υπηρεσία των πολιτών

Με αυτό το σπρέι αδιαβροχοποίησης κορυφαίας τεχνολογίας της C&D μπορείς να πετύχεις τη μέγιστη αδιαβροχοποίηση. Αρκεί 1 με 2 ψεκασμοί σ...


Με αυτό το σπρέι αδιαβροχοποίησης κορυφαίας τεχνολογίας της C&D μπορείς να πετύχεις τη μέγιστη αδιαβροχοποίηση. Αρκεί 1 με 2 ψεκασμοί σε καθαρη επιφάνεια για να γίνουν τα παπόυτσια σου ή τα ρούχα ου αδιάβροχα. Τα πεδία εφαρμογής του δεν εξαντλούνται εκεί. Ένα καλό σπρέι αδιαβροχοποίησης μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση σε πολλά προβλήματα καθημερινότητας.



Πολλές εφευρέσεις που χρησιμοποιούμε σήμερα και δεν έχουν καμία σχέση με όπλα και πολεμικό υλικό ξεκίνησαν ή σχετίζονται με τη στρατιωτική βιομηχανία.Από πολύ μεγάλες που έχουν αλλάξει τη ζωή μας ριζικά μέχρι πολύ μικρές αλλά θαυματουργές. Το C&D Waterproof Membrane Spray είναι μία από αυτές. Είναι σχεδιασμένο ακόμα και για τις πιο δύσκολες καταστάσεις και για τις απαιτήσεις του στρατού

Το σπρέι δημιουργεί μια αόρατη στο ανθρώπινο μάτι, διπλή μεμβράνη που απωθεί το νερό
Δείτε τα αποτελέσματα του

Οι εφαρμογές του σπρέι μπορεί είναι πολύ περισσότερες από τα παπούτσια και τα ρούχα

https://www.youtube.com/watch?v=0BLDs5oveTA

Από τα φύλλα λωτού στην αδιαβροχοποίηση

Στη φύση υπάρχει ο λωτός ένα φυτό τα φύλλα του οποίου επιπλέουν πάνω στο νερό.Κυριολεκτικά απωθούν το νερό.Το νερό δε μπορεί να σταθεί πάνω στα φύλλα λωτού. Από πολύ παλιά οι άνθρωποι είχαν εντυπωσιαστεί με αυτό το φυτό και έψαχναν τρόπους να αναπτύξουν υδρόφοβα υλικά, δηλαδή υλικά που απωθούν το νερό. Με την εξέλιξη τη επιστήμης και της τεχνολογίας υλικών κάτι τέτοιο έγινε εφικτό, μόλις τα τελευταία χρόνια. Το C&D Waterproof Membrane Spray έχει αναπτυχθεί με τα πιο υδρόφοβα υλικά και για πρώτη φορά μπορούμε να κάνουμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας εντελώς αδιάβροχα.
Πως χρησιμοποιείται;

Καθαρίστε καλά την επιφάνεια στην οποία θέλετε να κάνετε εφαρμογή του σπρέι και ψεκάστε ομοιόμορφα στην κατεργασμένη επιφάνεια. Περιμένετε λίγο να απορροφηθεί η πρώτη στρώση και ψεκάστε ξανά.Αυτό ήταν τελειώσατε.Η διάρκεια της αδιαβροχοποίησης μπορεί να κρατήσει έως και 12 ώρες.

Η τιμή του αυθεντικού σπρέι της C&D είναι 39 ευρώ. Μάθετε περισσότερα εδώ