Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν Λιμενικό και έκλεψαν τσαντάκι με όπλο

Εκτεταμένες έρευνες στα Εξάρχεια για τον εντοπισμό Εισαγγελέα που είχε συνδρομή σε έρευνα Λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ...


Εκτεταμένες έρευνες στα Εξάρχεια για τον εντοπισμό Εισαγγελέα που είχε συνδρομή σε έρευνα Λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ύστερα από επίθεση αντιεξουσιαστών.





Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr δύο Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με συνδρομή Εισαγγελέα, μετέβησαν για έρευνα στην περιοχή των Εξαρχείων, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

Κατά την έξοδο των Λιμενικών και του Εισαγγελέα από οίκημα, δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 30 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο. Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός απο τον οποίο απέσπασαν το τσαντάκι του.

Στην αναστάτωση που προκλήθηκε οι νεαροί διέφυγαν στα γύρω στενά. Αναζητήσεις γίνονται και για τον Εισαγγελέα καθώς- φέρεται να μην ανταποκρίνεται σε κλήσεις από το Κέντρο της ΑΔ.