Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Κατέρρευσε σπίτι από την μανία του νερού... Σε επιφυλακή το Λασήθι...

Τις πληγές τους μετρούν στην Κρήτη έπειτα από την έντονη κακοκαιρία που προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σε περιοχές του νησιού. Το ορμητικό...



Τις πληγές τους μετρούν στην Κρήτη έπειτα από την έντονη κακοκαιρία που προκάλεσε σημαντικά προβλήματα σε περιοχές του νησιού. Το ορμητικό νερό προκάλεσε την κατάρρευση πέτρινου σπιτιού στο Ορεινό Σητείας.




Σύμφωνα με τον Γενικό Περιφερειακό Δοιηκητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων στην Κρήτη, Αρχιπύραρχο Νίκο Λαγουδάκη που μίλησε στο ekriti.gr, «κληθήκαμε σε πολύ σοβαρά και επικίνδυνα περιστατικά από τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές. Οι πυροσβέστες όμως για ακόμη μία φορά έβαλαν το κεφάλι τους στον τορβά, δεν υπολόγισαν τίποτα και έκαναν αυτό που έπρεπε».

Οι τοίχοι του πέτρινου σπιτιού σε χωριό της Σητείας κατέρρευσαν από την έντονη κακοκαιρία στην Κρήτη / Φωτογραφία: e-kriti

Από την κακοκαιρία επλήγησαν αρκετές περιοχές στο νομό Λασιθίου και κάτοικοι χρειάστηκε να μεταφέρονται με βάρκες.

Μάλιστα η περιοχή Λιβάδεια στη Σητεία είναι και αυτή που αντιμετωπίζει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ ολόκληρος ο νομός είναι σε επιφυλακή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα και της κακοκαιρίας.