Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΞΕΦΤΙΛΑ... : Ο (δεξιός) Τέρενς Κουίκ κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του (κομμουνιστή) πράκτορα των Σοβιετικών Μπελογιάννη

Αυτή τη φορά βρέθηκε στη Βουδαπέστη, όπου εορτάστηκε η ημέρα του Φιλελληνισμού, ενώ δεν παρέλειψε να ταξιδέψει και στο χωριό Νίκος Μπελο...


Αυτή τη φορά βρέθηκε στη Βουδαπέστη, όπου εορτάστηκε η ημέρα του Φιλελληνισμού, ενώ δεν παρέλειψε να ταξιδέψει και στο χωριό Νίκος Μπελογιάννης, όπου κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο για τον εκτελεσθέντα αγωνιστή της Αριστεράς.




Τώρα τι σχέση έχει η λαϊκή Δεξιά, στην οποία πάντα βρισκόταν πολιτικά ο Τέρενς Κουίκ, με τους αγώνες του ΚΚΕ, μόνο ο υφυπουργός Εξωτερικών μπορεί να το εξηγήσει, όταν τουλάχιστον -έστω και για λίγο- επιστρέψει στην Αθήνα. Αλλά εκλογές έρχονται, ο Τέρενς Κουίκ θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε πρέπει να γίνει άνοιγμα και σε εκείνο το κοινό των ψηφοφόρων.

Ο Τέρενς Κουίκ καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Νϊκου Μπελογιάννη / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TWITTER

Το ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών προέβλεπε ομιλία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης, συνάντηση με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, επίσκεψη στο ελληνικό χωριό Νίκος Μπελογιάννης -όπου κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο για τον κομμουνιστή αγωνιστή- καθώς και συνάντηση με τον δήμαρχο του χωριού. Ο υφυπουργός Εξωτερικών συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μπάιρον Πάνο Τριγάζη, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις.