Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στις ΗΠΑ: Γιαγιά σκότωσε τα δίδυμα εγγόνια της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Μία 55χρονη γυναίκα από την Αριζόνα κατηγορείται για τον φόνο των δύο εγγονιών της, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκ...


Μία 55χρονη γυναίκα από την Αριζόνα κατηγορείται για τον φόνο των δύο εγγονιών της, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αφήνοντας σοκαρισμένους φίλους και γείτονες.





Η Ντόροθι Φλουντ από την Τουκσόν της Αριζόνα συνελήφθη την Παρασκευή, μία ημέρα αφότου τα δίδυμα εγγόνια της, Τζόρνταν και Τζέιντεν Γουέμπ, 8 ετών, βρέθηκαν νεκρά φέροντας τραύματα από όπλο μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον σερίφη, οι νοσηλευτές δέχθηκαν κλήση και έφθασαν στο σπίτι της 55χρονης για να βρουν μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.






Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα έφερε συμπτώματα υπερβολικής δόσης και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο. Παράλληλα, στο σπίτι έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις που, όσο οι νοσηλευτές προσπαθούσαν να ανανήψουν τη γυναίκα, εκείνοι εντόπισαν τα δύο νεκρά αγόρια σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες. Τα 8χρονα έφεραν τραύματα από όπλο.Οικογενειακή φίλη δήλωσε ότι η Φλουντ είχε πληγεί με πολλές τραγωδίες τα τελευταία χρόνια στη ζωή της. Το 2014 έχασε τον άνδρα της, το στήριγμά της και λίγο αργότερα αυτοκτόνησε η μητέρα των παιδιών, οπότε έμεινε μόνη της στη ζωή για να τα μεγαλώσει. Η φίλη της τόνισε ότι η Ντόροθι λάτρευε τα εγγόνια της, αλλά φοβόταν για το μέλλον. Φοβόταν κυρίως ότι δεν θα κατάφερνε να αντεπεξέλθει. Αργότερα παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στα αγόρια 24 ώρες το 24ωρο. Η φίλη της έδωσε και μία άλλη πτυχή της υπόθεσης λέγοντας ότι η 55χρονη αντιμετώπιζε και πρόβλημα υγείας που μπορεί να είχε επηρεάσει και τον εγκέφαλό της. Υποστήριξε ότι μπορεί να έπραξε καθώς ήταν απελπισμένη και δεν είχε διέξοδο. Η 55χρονη γιαγιά έχει συλληφθεί χωρίς εγγύηση και κατηγορείται για τις δύο δολοφονίες.

Γείτονας δήλωσε ότι δεν είχαν πολλά πολλά αν και ήξερε την οικογένεια και πως τα παιδιά ήταν ευγενικά. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τα αγοράκια είχαν ειδικές ανάγκες αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, τόνισε ότι η γιαγιά τους τα φρόντιζε πάρα πολύ.