Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι καιρό θα κάνει σήμερα Πρωταπριλιά... και δεν είναι ψέμα!

Με καλό καιρό θα κάνει «ποδαρικό» ο Απρίλης μετά τα μποφόρ, το κρύο και τις βροχές. Ο ήλιος θα επιστρέψει με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. ...


Με καλό καιρό θα κάνει «ποδαρικό» ο Απρίλης μετά τα μποφόρ, το κρύο και τις βροχές. Ο ήλιος θα επιστρέψει με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.




Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ: Αττική Kαιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη Kαιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.




Μακεδονία, Θράκη Kαιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Kαιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο η ελαχίστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Kαιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη Kαιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Kαιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.