Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιάννενα: Τον λήστεψαν για 85 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο – Στο νοσοκομείο ο άτυχος άντρας!

Οι δράστες έστησαν ενέδρα στο θύμα τους, στα Γιάννενα. Οργή και φόβος μετά το νέο χτύπημα... Συνελήφθησαν χθες (02-04-2019) λίγο μετά ...


Οι δράστες έστησαν ενέδρα στο θύμα τους, στα Γιάννενα. Οργή και φόβος μετά το νέο χτύπημα...

Συνελήφθησαν χθες (02-04-2019) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.




Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, προχθές (01-04-2019) το βράδυ στον Κατσικά Ιωαννίνων, δύο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν, με την απειλή μαχαιριού και χρήση σιδερολοστού, από 45χρονο αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.