Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 82ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ 6 ΚΙΛΑ ΧΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ !!!

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα βρεθεί στις 7 Ιουνίου 2019 η 82χρονη γυναίκα που ένα χρόνο πριν (23 Μαρτίου 2018) συνελήφθη για πώληση ...


Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα βρεθεί στις 7 Ιουνίου 2019 η 82χρονη γυναίκα που ένα χρόνο πριν (23 Μαρτίου 2018) συνελήφθη για πώληση 6 κιλών χόρτων, στο κέντρο της Κατερίνης!




Μπορεί η δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της ηλικιωμένης από τη Θεσσαλονίκη η οποία επίσης υπέπεσε στο βαρύ παράπτωμα πώλησης τερλικιών να ανάγκασε την αν. Υπουργό Προστασία του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα να δεχθεί να αναλάβει (το κράτος) την καταβολή του προστίμου των 200 ευρώ και να λήξει (;) το θέμα, ωστόσο όλες οι περιπτώσεις δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο, ειδικά εκείνες που δεν παίρνουν το δρόμο της δημοσιότητας.

Αντίθετα με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια, η 82χρονη από τη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας και το διοικητικό πρόστιμο κλήθηκε (κανονικά) να πληρώσει, αλλά και στο σκαμνί θα καθίσει!

Το θέμα της 82χρονης, είχε αναδειχθεί στις 26 Μαρτίου 2018.: «Συνέβη μέρα "πρωινό" στο κέντρο της Κατερίνης

Σε «βαρύ» φορολογικό «έγκλημα» υπέπεσε 81χρονη στην Κατερίνη, αφού (μετά από καταγγελία προφανώς) συνελήφθη (χωρίς ίχνος τσίπας) να πουλάει 6 ολόκληρα κιλά ζοχιές!

Για τη σύλληψη της «επικίνδυνης» ηλικιωμένης (σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων) χρειάστηκε η συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας.

Το «σκληρό» περιστατικό (καθότι τα 6 κιλά ζοχιές μπορεί να είναι και πιο επικίνδυνα ακόμη και από 2 τόνους ηρωϊνης!) σημειώθηκε την Παρασκευή (άκουσον-άκουσον!) επί της 16ης Οκτωβρίου

Μάλιστα, ενεργώντας άμεσα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ!

Μετά τον «καλαμποκά» στη Θεσσαλονίκη ένας ακόμη φοροφυγάς προστίθεται στο μακρύ κατάλογο επιτυχίων των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους μας! Ζήτω το Έθνος! (αυτό για χθες!)»