Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακάβριο τέλος για 80χρονο στην Ηλεία: Ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει και κρεμάστηκε

Έξι μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του ο 80χρονος το Σάββατο επικοινωνήσε με ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και αφού μίλησαν 82 δευτερόλε...


Έξι μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του ο 80χρονος το Σάββατο επικοινωνήσε με ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και αφού μίλησαν 82 δευτερόλεπτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σοκάρουν οι μακάβριες λεπτομέρειες για την αυτοκτονία ενός 80χρονου στο χωριό Δαφνούλα στην Ανδρίτσαινα της Ηλείας, ο οποίος κρεμάστηκε αφού πρώτα ειδοποίησε ιδιοκτήτη γραφείου τελετών.





«Με πήρε το πρωί του Σαββάτου στις 6:22 και με ρώτησε αν με ξύπνησε. Του απάντησα "όχι" και συνέχισε λέγοντας, "και να σε ξυπνούσα, τέτοια ώρα θα πήγαινες για δουλειά"» ξεκινά την περιγραφή του στο ilialive.gr ο εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«"Θέλω να μου κάνεις μια χάρη" μου είπε, "αν μπορώ πολύ ευχαρίστως" του απάντησα. "Να πας σε ένα παντελόνι, να βρεις ένα χαρτί και να το δώσεις στην κόρη μου" μου είπε και τότε εγώ τον ρώτησα "σε ποιο παντελόνι να πάω; Γιατί δεν δίνεις εσύ το σημείωμα, έχει πεθάνει κανείς;"» συνεχίζει ο κ. Αργυρόπουλος την αφήγησή του.

Προσπάθησε να τον μεταπείσει

Όταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών άκουσε τον 80χρονο να του απαντά «όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω», τότε προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντας του «δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις».

«Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρωμίσω και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις» του είπε ο 80χρονος πριν να κλείσει το τηλέφωνο.

Η συνομιλία διήρκησε ένα λεπτό και 22 δευτερόλεπτα. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ο ηλικιωμένος ο Δημήτρης Αργυρόπουλος τον κάλεσε ξανά πίσω για να τον μεταπείσει, δύο φορές, χωρίς ο ηλικιωμένος να το σηκώσει. Στις 6:25 κάλεσε την Αστυνομία να ενημερώσει, με τους αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά να τον εντοπίζουν νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του

«Είχε κανονίσει τα πάντα, τα χρήματα για την κηδεία του, ακόμα και το καλοριφέρ στο σπίτι είχε ανάψει για να μην κρυώνουμε όταν πάμε εκεί να τον πάρουμε, είχε υπολογίσει…» μας είπε ο κ. Αργυρόπουλος.

Ο χαμός της συζύγου

Ο 80χρονος την Κυριακή θα τελούσε το εξάμηνο μνημόσυνο για τη σύζυγό του και όσα έκανε δείχνουν ότι είχε προσχεδιάσει τις κινήσεις του.

«Φαινόταν πως είχε βάλει μια τάξη λίγο πριν φύγει. Δεν έδειχνε να είναι "αποδιοργανωμένη" προσωπικότητα. Ήταν ευγενής στην επικοινωνία μας και πραγματικά ο τρόπος του σε σκλάβωνε» εξήγησε ο κ. Αργυρόπουλος, που είχε αναλάβει την κηδεία της συζύγου του 80χρονου και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι πριν από 20 χρόνια το ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του, μια απώλεια που είχε σημαδέψει τη ζωή τους.

Πηγή: ilialive.gr