Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στην Κίνα - Νταήδες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 7χρονη υπέρβαρη

Φρικτό θάνατο βρήκε 7χρονη από την Κίνα η οποία ξυλοκοπήθηκε από νταήδες, όπως ισχυρίζονται οι γονείς της, μόλις δύο ημέρες μετά που ξεκίνη...


Φρικτό θάνατο βρήκε 7χρονη από την Κίνα η οποία ξυλοκοπήθηκε από νταήδες, όπως ισχυρίζονται οι γονείς της, μόλις δύο ημέρες μετά που ξεκίνησε μαθήματα σε σχολή κουνγκ φου.




Οι γονείς του κοριτσιού την ενέγραψαν στην περίφημη σχολή πολεμικών τεχνών Shaoshan Shaolin Temple, προκειμένου να χάσει βάρος. Την πρώτη ημέρα που την πήγε ο πατέρας της στο οικοτροφείο στην Ντενγκφένγκ, στην επαρχία Χενάν, επέμενε ότι η κόρη του ήταν υγιής και χαρούμενη. Ωστόσο, δύο ημέρες μετά, δέχθηκαν μία κλήση όπου οι αρμόδιοι τον ενημέρωσαν ότι η μικρή είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Περίπου 40 λεπτά μετά και ενώ ο άνδρας πήγαινε στην Εντατική, δέχθηκε νέα κλήση όπου του ανακοίνωσαν ότι η κόρη του ήταν νεκρή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing News, το κορίτσι κατέρρευσε στην κορυφή της σκάλας προτού μία ομάδα παιδιών τη μεταφέρουν στη σχολική νοσοκόμα. Ωστόσο, υλικό από κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε ο πατέρας δείχνει το κορίτσι να περικυκλώνεται από αρκετούς μαθητές χωρίς στολή, οι οποίοι άρχισαν να τη γρονθοκοπούν και να την κλωτσούν.




Η σχολή διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του πατέρα ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα bullying, ενώ το γραφείο δημόσιας ασφάλειας της πόλης ερευνά τις καταγγελίες. Ο διευθυντής της σχολής είπε στους δημοσιογράφους ότι η Ντενγκ Κι πέθανε ενώ έπαιζε και τόνισε ότι όποιες άλλες θεωρίες είναι δυσφήμηση.

Ο πατέρας του κοριτσιού αποφάσισε να στείλει την κόρη του στο συγκεκριμένο σχολείο προκειμένου να αθληθεί καθώς ζύγιζε ήδη 50 κιλά και πλέον αντιμετώπιζε πρόβλημα να περπατήσει. Η οικογένεια πλήρωνε περίπου 1.400 ευρώ για ένα εξάμηνο. Η σχολή ιδρύθηκε το 1980 και θεωρείται μία από τις πιο παλαιές και εγνωσμένου κύρους σχολές πολεμικών τεχνών στη χώρα, ενώ έχει περισσότερους από 12.000 μαθητές.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail