Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΣΥΧΙΑ - ΤΑΞΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ... Άγνωστοι φίμωσαν και λήστεψαν 72χρονη στο Μεσολόγγι...

Πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την ακινητοποίησαν, έκαναν άνω -κάτω το σπίτι, άρπαξαν κοσμήματα και 1000 περίπου ευρώ...


Πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την ακινητοποίησαν, έκαναν άνω -κάτω το σπίτι, άρπαξαν κοσμήματα και 1000 περίπου ευρώ και εξαφανίστηκαν





Τον τρόμο στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε μία 72χρονη γυναίκα χθες την νύχτα στην περιοχή Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατοικεί μόνη της σε μια μονοκατοικία, κοντά στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ λίγο μακρύτερα κατοικούν τα παιδιά της με τις οικογένειές τους.

Στις 11 περίπου χθες το βράδυ άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας και προκειμένου να πειστεί η γυναίκα για να ανοίξει ένας εξ αυτών φώναξε «μαμά», παριστάνοντας τον γιό της.

Η γυναίκα φυσικά από αυτή την μοναδική λέξη δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για ληστές και άνοιξε την πόρτα. Έτσι βρέθηκε μπροστά σε πέντε άτομα που φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Αφού την φίμωσαν και την ακινητοποίησαν, άρπαξαν κοσμήματα και 1000 περίπου ευρώ και εξαφανίστηκαν αφού βέβαια πρώτα έκαναν το σπίτι άνω – κάτω.

Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία η οποία αναζητά τους δράστες.

Πηγή: agriniopress.gr