Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Αντίχριστος ισχυρίζεται Καθηγήτρια και αποκαλύπτει την ταυτότητά του... Σε ποιον αυτοκράτορα αντιστοιχεί ο ''αριθμός του θηρίου'' 666

Καθηγήτρια από τις ΗΠΑ που μίλησε σε εκπομπή του Netflix ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Αντίχριστου που ταυτίζεται ...


Καθηγήτρια από τις ΗΠΑ που μίλησε σε εκπομπή του Netflix ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Αντίχριστου που ταυτίζεται με τον «αριθμό του θηρίου», 666, στην «Αποκάλυψη» του Ιωάννη.

Καθηγήτρια των αρχαίων μεσογειακών θρησκειών από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ στις ΗΠΑ, η οποία ειδικεύεται στις απαρχές Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού, προχώρησε στην εκτίμηση ότι ο «αριθμός του θηρίου», το γνωστό 666, από την Αποκάλυψη του Ιωάννη, μπορεί να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Νέρωνα!




Η καθηγήτρια Kim Haines-Eitzen μοιράστηκε τη θεωρία της με τον ηθοποιό Morgan Freeman για τη σειρά του Netflix «The Story of God».

Σύμφωνα με την ίδια, παρότι το τελευταίο μέρος της Καινής Διαθήκης που περιγράφει λεπτομερώς τις ημέρες της Αποκάλυψης, θεωρείται θρησκευτικό και προφητικό βιβλίο με «τόνους συμβολισμού», είναι επίσης και ένα «ιδιαίτερα πολιτικό βιβλίο».

«Προχωρά σε έναν πολιτικό ισχυρισμό για την προέλευση του κακού ή ποιος είναι υπεύθυνος για το κακό… Υπάρχει ένα ισχυρό επιχείρημα που γίνεται για το 666 που αναφέρεται στον Νέρωνα — τον αυτοκράτορα της Ρώμης από το 54 έως το 68 μ.Χ.», δήλωσε η καθηγήτρια, προσθέτοντας ότι εάν κανείς μεταφέρει σε αριθμητικές τιμές το όνομα Αυτοκράτορας Νέρων (Kaiser Neron) «και τις προσθέσει, θα φτάσει στο 666».

Πίνακας του Τζον Γουίλιαμ Γουότερχαουζ: «Οι τύψεις του Νέρωνα μετά τη δολοφονία της μητέρας του»
Η πανεπιστημιακός επεσήμανε ακόμη ότι σε άλλα έργα, ο αριθμός του θηρίου είναι 616, γεγονός που, όπως ισχυρίζεται, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της θεωρίας της.

«Μπορεί να νομίζετε ότι ο αριθμός αυτός καταστρέφει την πιθανότητα να είναι ο Νέρων. Αυτό που είναι εντυπωσιακό σε αυτό είναι ότι μπορεί να βοηθήσει στην επιβεβαίωση της ταυτότητας του Νέρωνα επειδή αυτός είναι ο αριθμός που παίρνετε όταν γράψετε το ‘Νέρων” με τον λατινικό τρόπο — Nero Keizer», είπε η καθηγήτρια δείχνοντας τα σχετικά τεκμήρια στον Morgan Freeman.

ΠΗΓΗ:sputniknews