Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυπρος... Δύο οι Στρατιωτικοί που προφυλακίστηκαν για την δολοφονία της 38χρονης

Αφέθηκε ελεύθερος ο 33χρονος Ρουμάνος πρώην σύντροφο της 38χρονης και πατέρας του κοριτσιού που αγνοείται Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκ...


Αφέθηκε ελεύθερος ο 33χρονος Ρουμάνος πρώην σύντροφο της 38χρονης και πατέρας του κοριτσιού που αγνοείται

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε πριν από λίγο την προφυλάκιση δύο αξιωματικών του στρατού 30 και 35 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες και την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης της τον Μάιο του 2018.




Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 35χρονος ήταν αυτός που διαχειριζόταν λογαριασμό στην ιστοσελίδα Badoo με το ψευδώνυμο «Ορέστης 35», χρησιμοποιώντας όμως φωτογραφία του 30χρονου. Σύμφωνα με τον 30χρονο, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ο συνάδελφος του αξιωματικός έκοψε τη φωτογραφία καθώς σε αυτή απεικονιζόταν η σύζυγος και τα δύο του παιδιά.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, κατά τη σύλληψή του, ο 35χρονοςροσπάθησε να καταπιεί μία κάρτα τηλεφώνου sim, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ένα μπλε σχοινί και μία μονωτική ταινία. Το πτώμα της 38χρονης όταν εντοπίστηκε είχε δεμένα χέρια και πόδια με πανομοιότυπο μπλε σκοινί ενώ στο Μεταλλείο που βρέθηκε το πτώμα εντοπίστηκε και ίδια μονωτική ταινία. Σύμφωνα ακόμη με την Αστυνομία, ο 30χρονος άλλαξε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του τον Ιανουάριο του 2019.

Ακόμη, ο 35χρονος φαίνεται να ήταν αυτός που συναντήθηκε με την Marry Rose, προτρέποντάς την μάλιστα να πάρει μαζί της και το παιδί της, καθώς όπως της είπε, είχε και ο ίδιος δύο κόρες για να παίξουν μαζί. Η συγκάτοικος της 38χρονης προσπάθησε να την πείσει να μην πάρει την 6χρονη μαζί της μαζί στο ραντεβού της 4ης Μαΐου 2018, ωστόσο η Rose επέμενε. Από εκείνο το βράδυ χάθηκαν τα ίχνη τόσο της μητέρας που βρέθηκε δολοφονημένη όσο και της κόρης της 6 ετών

Σε μία άλλη εξέλιξη, η Αστυνομία άφησε σήμερα ελεύθερο τον 33χρονο Ρουμάνο πρώην σύντροφο της 38χρονης και πατέρα της 6χρονης, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τα ίχνη της 6χρονης στο μεταλλείο που βρέθηκε το πτώμα της μητέρας της, αλλά η επιχείρηση αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του μεγάλου όγκου νερού με το οποίο έχουν πλημμυρίσει οι σήραγγες.