Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δικάζεται σήμερα ο «δράκος» της Ξάνθης που βίασε και έκαψε ζωντανή μια 34χρονη γυναίκα

Ο 34χρονος, σήμερα, Χρήστος Παπάζογλου είχε προκαλέσει σοκ τα Χριστούγεννα του 2012 με την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία της 34χρονης...


Ο 34χρονος, σήμερα, Χρήστος Παπάζογλου είχε προκαλέσει σοκ τα Χριστούγεννα του 2012 με την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμενόταν να καθίσει για μια ακόμη φορά ο «δράκος της Ξάνθης», που είχε προκαλέσει σοκ τα Χριστούγεννα του 2012 με την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου την οποία βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη.




Ο 34χρονος, σήμερα, Χρήστος Παπάζογλου που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το Νοέμβριο του 2013 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών για την άγρια δολοφονία της κοπέλας, θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής. Μάλιστα, η δίκη έχει κινητοποιήσει οργανώσεις που προωθούν τα δικαιώματα των γυναικών και μάχονται για την εξάλειψη της βίας.

Τα Χριστούγεννα του 2012, το πτώμα της Ζωής Δαλακλίδου είχε βρεθεί κάτω από το μπαλκόνι του πατρικού της στη Ξάνθη. Λίγα 24ωρα πριν, είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της. Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της από διασκέδαση όταν στην είσοδο της επιτέθηκε ο δράστης. Την ακινητοποίησε χτυπώντας το κεφάλι της στο δάπεδο, τη βίασε και στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη που πήρε από τα σταθμευμένα στην πυλωτή της πολυκατοικίας μηχανάκια και της έβαλε φωτιά!

Η άτυχη Ζωή, που είχε ακόμη τις αισθήσεις της, άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους και λίγο μετά άφησε τη τελευταία της πνοή. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι τη φωτιά προσπάθησαν να σβήσουν ο πατέρας και ο αδελφός της, χωρίς να αντιληφθούν ότι το κορίτσι καιγόταν!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα βιάστηκε κατά φύσιν και παρά φύσει, ενώ στη συνέχεια κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, αφού στα γεννητικά της όργανα βρέθηκαν δυο μεγάλες τομές.