Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΝΕ... Απίστευτο! Μόλις 3 ΕΚΑΜίτες φρουρούν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς

Μόλις τρεις ΕΚΑΜίτες φρουρούν ανά 8ωρο τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, σε κτίριο, χώρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Αρχικά υπολογιζόταν ...


Μόλις τρεις ΕΚΑΜίτες φρουρούν ανά 8ωρο τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, σε κτίριο, χώρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Αρχικά υπολογιζόταν να είχαν 90 αστυνομικούς ως φρουρούς ασφαλείας, αλλά το πραγματικό νούμερο είναι δραματικά μειωμένο.

Για τους «καταζητουμένους» του Ερντογάν υπήρχαν φόβοι απαγωγής, από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όπως έκαναν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Η φημολογία ανέφερε ότι βρίσκονται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε κατασκηνώσεις του στρατού στο Μάτι, όπως ακούστηκε μετά τη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, σε απομονωμένες βίλες και μεζονέτες!




Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, για περισσότερο από έναν χρόνο, βρίσκονται σε ένα κτίριο αστυνομικών εγκαταστάσεων, και μάλιστα είναι και οι απόλυτοι «κλειδοκράτορες» αυτού, με τη διακριτική επιτήρηση των τριών αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας. Ο συγκεκριμένος χώρος, παρότι είναι περιφραγμένος και έχει μια έντονη αστυνομική παρουσία περιμετρικά, έχει πολλά «τρωτά» σημεία, με κάποια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν εκφράσει την έντονη ανησυχία τους, ζητώντας είτε τη μετακίνησή τους σε ασφαλέστερο χώρο είτε την αισθητή αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων φύλαξής τους, καθώς το απευκταίο ενδεχόμενο αρπαγής ή εξόντωσής τους θα είχε δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, φαίνεται να έχουν αλλάξει αισθητά την εμφάνισή τους και κάποιοι από αυτούς να έχουν αναπτύξει τη… σωματοδομή τους, έχουν γίνει «μποντιμπιλντεράδες», καθώς τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους τον αναλώνουν στο γυμναστήριο, έχοντας μάλιστα και τα κλειδιά του, προκειμένου να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να πηγαίνουν πριβέ!



Πηγή: εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος