Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύοσμος: Μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών έκρυβαν σε τοίχο δώματος πάνω από 26.000 ευρώ

Χειροπέδες σε πέντε μέλη οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονί...


Χειροπέδες σε πέντε μέλη οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.
Πρόκειται για 37χρονη Ρομά, που είχε το ρόλο του ηγετικού στελέχους, τον 15χρονο γιο της και δύο ακόμη Ρομά, ηλικίας 28, 27 (γυναίκα) Ρομά και ένα 64χρονο ομογενή σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που έλαβε χώρα χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τρεις οικίες, στις περιοχές Δενδροποτάμου, Ευόσμου και Κορδελιού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 26.300 ευρώ, επιμελώς κρυμμένο χτισμένο – σοβατισμένο σε τοίχωμα δώματος στο Εύοσμο

μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων,

15 κινητά τηλέφωνα,

11 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας,

1 λειτουργικό σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από 1 κάμερα και 1 καταγραφικό μηχάνημα,

3 τηλεοράσεις και

1 σκαπτικό εργαλείο.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών αλάνα απέναντι από οικία, που διατηρούσε η 37χρονη στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Σε έρευνες που ακολούθησαν στο χώρο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία 6 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 614 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν και τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες δραστηριότητες τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.