Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είχε φάει 15 χρόνια φυλακή για αναπάνητη ανηλίκου και κυκλοφορύσε ελεύθερος...!!!

Στον 38χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών - Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελεά Βαρύτατη ποινή κάθειρξης 15 ετών και πεν...


Στον 38χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 15 ετών - Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελεά




Βαρύτατη ποινή κάθειρξης 15 ετών και πενταετούς στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων εκκρεμούσε σε βάρος ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου ηλικίας κάτω των 12 ετών, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που υπέβαλαν σε έλεγχο στοιχείων τον 38χρονο, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί η καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου και του έβαλαν χειροπέδες, με τις οποίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στην Καστοριά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 52χρονος Έλληνας, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβίαση δικαστικής απόφασης, με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

*** Στα Τρίκαλα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 23χρονο Έλληνα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών για κλοπή και απόπειρα κλοπής με συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών.protothema.gr