Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο θύμα απάτης για δήθεν τροχαίο: Ηλικιωμένη έδωσε 10.000 ευρώ για τα «γλιτώσει» τα παιδιά της

Η σπείρα απατεώνων που στοχοποιούν ηλικιωμένους και τους τρομοκρατούν για να τους πάρουν χρήματα λέγοντάς τους ότι τα παιδιά τους προκάλ...


Η σπείρα απατεώνων που στοχοποιούν ηλικιωμένους και τους τρομοκρατούν για να τους πάρουν χρήματα λέγοντάς τους ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα ξαναχτύπησε.

Αυτή τη φορά θύμα μία 73χρονη από την Αμαλιάδα που έδωσε 10.000 ευρώ για τα «γλιτώσει» τα παιδιά της.




Το μεσημέρι της Κυριακής μία άγνωστη γυναίκα που συστήθηκε ως αστυνομικός. Άρχισε να ξετυλίγει το σενάριο της εμπλοκής της κόρης της ηλικιωμένης σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και της ζήτησε για να μην μπλέξει περισσότερο η κόρη της να της δώσει χρήματα, προκειμένου να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Η 73χρονη μέσα στον πανικό της δεν σκέφτηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και δεν ζήτησε καν να μιλήσει με την κόρη της. Μάλιστα πάνω στον πανικό της προθυμοποιήθηκε να προσφέρει όσα χρήματα είχε στην άκρη για να σώσει το παιδί της από τη φυλακή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η άτυχη γυναίκα συμφώνησε να περάσει κάποιος από το σπίτι της για να του δώσει όσα χρήματα είχε... Οι οικονομίες της γυναίκας ήταν ύψους 10.000 ευρώ. Έτσι και έγινε. Μετά από λίγο εμφανίστηκε ένας άγνωστος που παρέλαβε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη... ήταν πλέον αργά.

Η ηλικιωμένη ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας 'Ηλιδας που ξεκίνησαν προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: Ilialive.gr