Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

10 βρέφη έχουν χάσει τη ζωή τους από ριλάξ της Fisher Price! – Τι λέει η εταιρία

Η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ και η Fisher Price ανακοίνωσαν την Παρασκευή πως οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το ...


Η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ και η Fisher Price ανακοίνωσαν την Παρασκευή πως οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το ριλάξ Rock ‘N Play, πρέπει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν αν τα μωρά τους έχουν φτάσει σε ηλικία να μπορούν να γυρίσουν από ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι!
Παγκόσμιο σάλος έχει προκληθεί από την είδηση ότι 10 βρέφη έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο ριλάξ της Fisher Price!





Η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ και η Fisher Price ανακοίνωσαν την Παρασκευήως οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το ριλάξ Rock ‘N Play, πρέπει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν αν τα μωρά τους έχουν φτάσει σε ηλικία να μπορούν να γυρίσουν από ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι!




Στη δική της προειδοποίηση η Fisher Price έχει ζητήσει από τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το ριλάξ μόλις τα βρέφη φτάσουν σε σημείο να μπορούν να γυρίσουν και υπάρχει φόβος να πέσουν: «Οι θάνατοι που έχουν αναφερθεί δείχνουν ότι κάποιοι καταναλωτές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το προϊόν όταν τα παιδιά είναι πλέον σε ηλικία να μπορούν αν γυρίζουν και χωρίς να χρησιμοποιούν το σύστημα συγκράτησης με ιμάντα τριών σημείων» ανέφερε η εταιρία.