Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Άγνωστοι εξέδιδαν κοριτσάκι 10 ετών σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ για 10 ευρώ

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε σε εφημερίδα, κάτοικος Ηρακλείου έμεινε εμβρόντητος από το σοκ όταν ευρισκόμενος στο αυτοκίνητό του, στο...


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε σε εφημερίδα, κάτοικος Ηρακλείου έμεινε εμβρόντητος από το σοκ όταν ευρισκόμενος στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ, τον πλησίασε ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου 10-11 ετών.




Ο άνθρωπος μόλις είχε φορτώσει τα ψώνια στο πορτ-παγκάζ και ετοιμαζόταν να φύγει.

Το κοριτσάκι, όπως περιέγραψε, χτύπησε το τζάμι του οδηγού. Χωρίς περιστροφές πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι 10 ευρώ. Υπήρχε και… εναλλακτική ερωτική πρόταση με 5 ευρώ.

Ο άνθρωπος αποσβολωμένος απομακρύνθηκε από το σημείο, χωρίς δυστυχώς να ενημερώσει ως είχε υποχρέωση την Αστυνομία.

Είναι προφανές ότι κάπου εκεί κοντά βρίσκονταν και οι ενήλικες μαστροποί του. Τα όσα αναφέρει ο ίδιος δεν επιδέχονται παρερμηνείας.

Το κοριτσάκι ήταν απολύτως ξεκάθαρο, δεν επαιτούσε αλλά πουλούσε το κορμί του για 5 και 10 ευρώ.

Και αν ο συγκεκριμένος συμπολίτης μας έφυγε κακήν-κακώς από το σημείο λόγω σοκ, κάποιοι άλλοι δεν αποκλείεται να εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση.

Δικογραφία από την Αστυνομία

Αστυνομικοί κύκλοι έκαναν γνωστό ότι έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος, ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά μόνο στο αδίκημα της έκθεσης καθώς δεν κατέστη δυνατό να στοιχειοθετήσουν άλλη κατηγορία.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης επιβεβαίωσαν στην «Π» ότι είχαν περιέλθει στη διάθεσή τους σχετικές καταγγελίες και έτσι ερεύνησαν το θέμα.

Αστυνομικοί επενέβησαν σε τετ-α-τετ του 11χρονου κοριτσιού με Ηρακλειώτη, ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες, είναι πρώην ένστολος.

Ο τελευταίος αρνήθηκε ότι το κοριτσάκι τού πρότεινε ερωτική συνεύρεση επ’ αμοιβή ενώ και οι γονείς του, οι οποίοι συνελήφθησαν, ισχυρίστηκαν ότι έγινε παρεξήγηση και ότι ουδέποτε εξώθησαν την ανήλικη κόρη τους στην πορνεία αλλά την έστελναν να ζητάει οικονομική βοήθεια.