Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ… ΝΕΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στα τουρκικά ΜΜΕ τα γραφόμενα του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας και οι αναφορές του για την Αγία Σοφία Κωνστ...


Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει στα τουρκικά ΜΜΕ τα γραφόμενα του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας και οι αναφορές του για την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ο Ερντογάν εκμεταλλευόμενος το τραγικό γεγονός προειδοποίησε για νέα εκστρατεία, (Τζιχάντ), κατά των εχθρών του Ισλάμ.




Ειδικότερα λέει στους Τούρκους ότι: «Μπορείτε να ζείτε χωρίς να πάθετε κακό στα εδάφη σας στην ΑΝΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του Βόσπορου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε δυτικά του Βοσπόρου σε ευρωπαϊκά εδάφη τότε θα σας σκοτώσουμε και θα σας εκδιώξουμε από τα εδάφη μας (τα εννοεί ότι ανήκουν γενικώς στην Λευκή Φυλή και στους Χριστιανούς).
Θα έρθουμε στην Κωνσταντινούπολη (την αναφέρει με το ελληνικό της όνομα) και θα καταστρέψουμε κάθε μιναρέ και κάθε τζαμί. Η Αγία Σοφία θα απελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα είναι και πάλι χριστιανική»

Είναι σαφές ότι έχει πολύ καλή γνώση της Ιστορίας της περιοχής του Βοσπόρου και σε ότι αφορά την Πόλη και την Αγία Σοφία.
Φυσικά όλα αυτά δεν δικαιολογούν τα αποτρόπαια εγκλήματα του Αυστραλού μακελάρη, αφού σκότωσε αθώους, έστω μουσουλμάνους, στη… Νέα Ζηλανδία, στο όνομα μιας ιερής ιδέας, όπως είναι η ανάκτηση της Κωνσταντινούπολης και το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως χριστιανικής εκκλησίας!

Άλλωστε ο χριστιανισμός διαφέρει θεμελιωδώς με τον ισλαμισμό ακριβώς σε αυτό το σημείο: Είναι φιλάνθρωπη θρησκεία και ανεκτική στις άλλες θρησκείες και τα άλλα δόγματα, αντίθετα με τον ισλαμισμό.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr