Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περισσότερο πιθανό είναι να αποχωριστεί η μέση Ελληνίδα το Instagram παρά ο Μεχμετσίκ

Και επίσης... Ο τουρκικός στρατός απαγορεύει τις selfies Άμεσα μέτρα λαμβάνει ο τουρκικός στρατός για τις φωτογραφίες selfie που...


Και επίσης... Ο τουρκικός στρατός απαγορεύει τις selfies




Άμεσα μέτρα λαμβάνει ο τουρκικός στρατός για τις φωτογραφίες selfie που στέλνουν οι φαντάροι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τον τρόπο αυτόν δημοσιοποιούν στρατιωτικά μυστικά στην Ελλάδα.

Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία στρατιώτη στα Κατεχόμενα η οποία στην συνέχεια έγινε είδηση στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Γενί Σαφάκ’. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικό διάστημα το Sigmalive δημοσίευσε φωτογραφία Τούρκου στρατιώτη στα κατεχόμενα ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα γερμανικά Leopard την άφιξη των οποίων αποκάλυψε η «Σημερινή».

Όπως αναφέρει η ανταποκτίτρια του Sigma στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να επιβάλλουν ακόμη πιο αυστηρές τιμωρίες όταν διαπιστώνονται τέτοιου είδους σοβαρές ενέργειες που απειλούν την εσωτερική ασφάλεια της Τουρκίας, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Επίσης... Ο Τουρκικός Στρατός θα επιβάλλει αυστηρότερες ποινές σε οπλίτες που αναρτούν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τους απαντάμε: Περισσότερο πιθανό είναι να αποχωριστεί η μέση Ελληνίδα το Instagram παρά ο Μεχμετσίκ.