Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ… ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ GLAMOUR

Σαν μεγάλο σκάνδαλο ακόμα και από μερίδα του τουρκικού τύπου, χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία του ισλαμιστή δημάρχου της περιοχής του Fatih...


Σαν μεγάλο σκάνδαλο ακόμα και από μερίδα του τουρκικού τύπου, χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία του ισλαμιστή δημάρχου της περιοχής του Fatih της Κωνσταντινούπολης, να μετατρέψει τα πλησίον ιστορικά βυζαντινά τείχη στήνοντας προκατασκευασμένες κακόγουστες κατασκευές σε… αίθουσα γαμήλιων τελετών.




Όπως αναφέρεται, ο δήμαρχος του Fatih της Κωνσταντινούπολης τα ιστορικά τείχη της Πόλης, που σημειωτέον έχουν ανακηρυχτεί από την OYNESCO σαν παγκόσμια πολιτιστική κληρονομία, με μια κακότεχνη προκάτ κατασκευή τα μετατρέπει σε αίθουσα εκδηλώσεων και γαμήλιων τελετών αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα το κόμμα της τουρκικής αντιπολίτευσης με δημόσια αναφορά, ότι ο δήμαρχος καταστρέφει την ιστορικότητα των βυζαντινών τειχών της Κωνσταντινούπολης, ένα πράγματι θαυμαστό αρχιτεκτονικό δημιούργημα της εποχής της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Φυσικά και οι διαμαρτυρίες αυτές δεν σταμάτησαν τον ισλαμιστή δήμαρχο που χαρακτήρισε τα τείχη σαν… κοινά ντουβάρια! Μάλιστα!

Μετά από αυτό εμείς θα… τους «ανταμείψουμε» με μεγαλύτερη προστασία των ισλαμικών μνημείων στην Ελλάδα και… κυρίως πιο πολλά τζαμιά.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr