Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΕΛΟΣ...!!! Νομοσχέδιο στη Γερουσία θα απαγορεύσει τη μεταφορά των F-35 στην Τουρκία – «Υπάρχει κίνδυνος για την παγκόσμια ασφάλεια»

Αμερικανοί γερουσιαστές παρουσίασαν πριν λίγο ένα διακομματικό σχέδιο νόμου που θα απαγορεύει τη μεταφορά των F-35 στη Τουρκία, τουλάχισ...


Αμερικανοί γερουσιαστές παρουσίασαν πριν λίγο ένα διακομματικό σχέδιο νόμου που θα απαγορεύει τη μεταφορά των F-35 στη Τουρκία, τουλάχιστον μέχρι η Άγκυρα να βεβαιώσει πως δεν θα παραλάβει τους ρωσικούς S-400, όπως αναφέρει το Reuters.




“Η προοπτική η Ρωσία να αποκτήσει πρόσβαση σε αμερικανική αεροπορική τεχνολογία μέσω μιας χώρας του NATO, είναι μια σοβαρή εθνική και διεθνής απειλή ασφάλειας” δήλωσε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Τζιν Σαχίν, ένας εκ των τεσσάρων συν-δημιουργών του σχεδίου νόμου.

Η είδηση για το σχέδιο νόμου έρχεται μετά τις αμερικανικές διαρροές πως ακόμη και να αποχωρήσει (ή εκδιωχθεί) η Τουρκία από το πρόγραμμα το F-35, το πρόγραμμα δεν πρόκειται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στη συνέχισή του.