Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μ.Νετανιάχου: «Το Ναυτικό θα προστατεύει τον αγωγό East Med» - Ισραηλινό ραντάρ σε Κρήτη για να «κλειδώσει» η Μεσόγειος

pronewsΗχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Μ.Νετανιάχου, ο οποίος αφού επιθεώρησε πρώτα μαζί με τον πρέσβη των ΗΠΑ, David Friedman, το ...


pronewsΗχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Μ.Νετανιάχου, ο οποίος αφού επιθεώρησε πρώτα μαζί με τον πρέσβη των ΗΠΑ, David Friedman, το αμερικανικό αντιβαλλιστικό σύστημα THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στο Ισραήλ, είπε πως το ισραηλινό Ναυτικό θα προστατέψει τον αγωγό φυσικού αερίου East-Med και αυτό είναι μια ειλημμένη απόφαση!




Το μήνυμα χαρακτηρίζεται ως "σκληρό" από μερίδα των ισραηλινών ΜΜΕ τα οποία τονίζουν πως με τις δηλώσεις αυτές ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπεναμίν Νετανιάχου, ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο East Med έχει δρομολογηθεί ανεπιστρεπτί και έχει την πλήρη αμερικανική στήριξη.

Ο Μ.Νετανιάχου τόνισε πως «σε μερικές ημέρες, οι ηγέτες της Κύπρου και της Ελλάδας θα έλθουν εδώ, μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Πομπέο, προκειμένου να προχωρήσουμε με τον αγωγό αερίου από το Ισραήλ προς την Ευρώπη μέσω αυτών των χωρών. Το Ναυτικό θα προστατέψει επίσης αυτό τον αγωγό».