Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ρουσφέτι της Ντόρας στον Γιώργο Λιάνη... Πως έφυγαν τα τεθωρακισμένα από την Μελίτη!

Με αφορμή το κατάπτυστο «ρεπορτάζ του κώλου» της Μαρίας Μαργαρώνη στο BBC, βγήκαν κι άλλα φιντάνια να την υπερασπιστούν. Μεταξύ αυτών και ο...


Με αφορμή το κατάπτυστο «ρεπορτάζ του κώλου» της Μαρίας Μαργαρώνη στο BBC, βγήκαν κι άλλα φιντάνια να την υπερασπιστούν. Μεταξύ αυτών και ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης, που μίλησε για 20 λεπτά προχθές Τρίτη στην εκπομπή του Συριζαίου δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ-1.

Ο Λιάνης παρεδέχθη για πολλοστή φορά αυτό που είχε αποκαλύψει ο μακαρίτης Γιώργος Καψάλης στον «Στόχο», ήδη από την Δεκαετία του 1990: Ότι η μάνα του είναι σλαβόφωνη και βουλγαρικής καταγωγής, κι ότι ο ίδιος χόρευε στην Φλώρινα «σλαβομακεδόνικους» χορούς!..




Μάλιστα, ο Λιάνης αποκάλυψε ότι οι συγγενείς του πατέρα του (που είχε πολεμήσει ως αξιωματικός με τον Εθνικό Στρατό τους κομμουνιστοσυμμορίτες στον Γράμμο το 1949) υποχρέωσαν τους συγγενείς της μητέρας του να μεταναστεύσουν μαζικά στα Σκόπια, ως… αντεθνικώς δρώντες!..

Ο Λιάνης επετέθη με δριμύτητα στον Νόμο Γεννηματά – Σκουλαρίκη που απαγορεύει στους απογόνους των «Σλαβομακεδόνων» του «Δημοκρατικού Στρατού» να επανέλθουν στην Ελλάδα, λέγοντας ότι αυτό ήταν το μοναδικό λάθος που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου, πιεζόμενος από τους εθνικιστές του ΠΑΣΟΚ!.. ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ κάτι εντελώς άγνωστο: Στις 20 Ιουλίου του 1993, τάνκς του Ελληνικού Στρατού περικύκλωσαν το χωριό Μελίτη της Φλώρινας, για να τρομάξουν τους βουλγαρόριζους συνομώτες που γιόρταζαν το Ίλιντεν.

Ο Λιάνης (που τότε ήταν απλός δημοσιογράφος) πήρε στο τηλέφωνο την τότε υπουργό Πολιτισμού, Ντόρα Μπακογιάννη, και της ζήτησε να μεσολαβήσει στον Πρωθυπουργό πατέρα της, Κων. Μητσοτάκη, ώστε να αποσυρθούν αμέσως τα τάνκς (που υποτίθεται ότι έκαναν άσκηση…) και να γιορτάσουν ανενόχλητοι το Ίλιντεν οι «Σλαβόψυχοι»» της Μελίτης!.. Πράγματι, η Ντόρα έκανε το χατήρι του Λιάνη και τα τάνκς απεσύρθησαν αμέσως με εντολή του «βρυκόλακα» Μητσοτάκη στον τότε υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Ιωάννη Σταθόπουλο, ο οποίος και είχε διατάξει την παρουσία των τάνκς στο φιλοσκοπιανό Πανηγύρι!..

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, θυμίζω ότι η Ντόρα ήταν η μόνη Νεοδημοκράτισσα υπουργός Εξωτερικών που είχε χρηματοδοτήσει το «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελνσίκι» του Παναγιώτη Δημητρά (με 45.000 ευρώ) για να καταπολεμήσει το trafficking στην Βοσνία…

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"