Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ... Συναγερμός στην Ουτρέχτη - Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες - Διέφυγε ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας το πρωί της Δευτέρας. Άγνωστος άνοιξε πυρ και να τραυμάτισε ανθρώπους που επέβαιναν σε τρ...


Συναγερμός σήμανε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας το πρωί της Δευτέρας. Άγνωστος άνοιξε πυρ και να τραυμάτισε ανθρώπους που επέβαιναν σε τραμ. Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη.




Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και ο ένοπλος να είχε συνεργούς. Ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες των κτιρίων. Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Μαρκ Ρούτε. Στο ανώτατο επίπεδο η κατάσταση συναγερμού.

Πανικός και τρόμος το μεσημέρι της Δευτέρας (18.03.2019) σε κατοικημένη περιοχή στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Άνδρας άνοιξε πυρ κατά επιβατών τραμ. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός, σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο, είναι ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες. Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν βαρύτατα οπλισμένος.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν άνδρας άρχισε να πυροβολεί στην πλατεία 24ης Οκτωβρίου στην Ουτρέχτη. Ο δράστης έχει διαφύγει και ήδη έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Δεν αποκλείεται ο ένοπλος να μην ήταν μόνος. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο RTV Utrecht «μερικοί άνδρες απομακρύνθηκαν τρέχοντας από το σημείο«.

Όλα έγιναν 10:45 (τοπική ώρα). Ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά τραμ στην πλατεία της 24ης Οκτωβρίου, προκαλώντας πανικό. Μια γυναίκα φέρεται να έχει δεχτεί πυροβολισμούς στο στήθος, αναφέρουν ολλανδικά ΜΜΕ.

Το ολλανδικό ραδιόφωνο μετέδωσε πως τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί στην έδρα της κυβέρνησης στη Χάγη, ενώ αυξήθηκε και το επίπεδο της κατάστασης συναγερμού στη χώρα.