Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! Έκτακτα μέτρα από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ για να προστατέψουν τα πουλημένα τομάρια τους...!!! Θα τους πνίξει η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ...!!

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια τόσο της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαονίκη όσο και της στρατιωτικ...


Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια τόσο της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαονίκη όσο και της στρατιωτικής στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, κάποιοι να θελήσουν να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια. Bέβαια αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία.




Ο λαός εάν και εξαγριωμένος, δεν έχει σκοπό να αμαυρώσει την εθνική επέτειο, αλλά θα διαμαρτυρηθεί με ειρηνικό τρόπο κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας.

Το πρωί της Πέμπτης (21/3) πραγματοποιήθηκε μεγάλη τηλεδιάσκεψη στην οποία στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί από όλη την Ελλάδα και συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα των παρελάσεων.

Όπως ανέφεραν οι αξιωματικοί, ειδικότερα στην Βόρεια Ελλάδα, η κατάσταση «μυρίζει» μπαρούτι.

Πιο αναλυτικά στην Αθήνα τουλάχιστον 850 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας για την μαθητική παρέλαση, ενώ για την Θεσσαλονίκη 1.600 θα είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι θα βρίσκονται στα μέτρα ασφαλείας στην στρατιωτική παρέλαση.

Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, δίνοντας σαφές οδηγίες για το τι μέτρα πρέπει να παρθούν.

Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας καταρχάς στα δρομολόγια των επισήμων, ενώ το ίδιο αυξημένα μέτρα θα πρέπει να υπάρξουν στις εξέδρες των επισήμων για κάποιους που θα θελήσουν να προσεγγίσουν τις εξέδρες.

Παράλληλα, κατά μήκος των παρελάσεων θα υπάρχουν και εκεί αυξημένα μέτρα σε περίπτωση που κάποιοι συγκεντρωμένοι θα θελήσουν να αναπτύξουν σχέδιο για επεισόδια.