Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερευνα σε… νεκροταφείο για τις μίζες του κυκλώματος οδήγησης: Σε οστεοφυλάκιο έψαξαν οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ!

Μέχρι και σε νεκροταφείο έψαξαν οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ προκειμένου να βρουν τα «φακελάκια» που είχαν δώσει οι οδηγοί προκειμένου να παραλάβ...


Μέχρι και σε νεκροταφείο έψαξαν οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ προκειμένου να βρουν τα «φακελάκια» που είχαν δώσει οι οδηγοί προκειμένου να παραλάβουν τα διπλώματα οδήγησης χωρίς να δώσουν εξετάσεις, τα οποία έστελνε στο σπίτι τους το κύκλωμα που δρούσε στο υπουργείο Μεταφορών.




Ο προϊστάμενος αρμόδιας Διεύθυνσης Μεταφορών που φέρεται να ενέχεται στο κύκλωμα, ενοχλήθηκε για το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του τα «έπαιρναν» χωρίς ο ίδιος να έχει μερίδιο από τα κέρδη και απαίτησε 12.000 ευρώ, προκειμένου να μην τους καταγγείλει στις Αρχές. Το ποσό τού παραδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την εξάρθρωση του κυκλώματος διατήρησε σταθερό μερίδιο στα κέρδη.

Οπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ της «Καθημερινής» στο πλαίσιο της έρευνας για την εξάρθρωση του κυκλώματος, οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων έψαξαν για να βρουν μετρητά ακόμα και σε νεκροταφείο. Και αυτό γιατί, στο σπίτι προϊσταμένου ο οποίος απαίτησε μερίδιο από τα «κέρδη» των υπαλλήλων που τα «έπαιρναν», βρέθηκε μεταξύ άλλων σχεδιάγραμμα με πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες σε οστεοφυλάκιο του Β΄ Νεκροταφείου Αθηνών υπήρχαν κρυμμένα 350 χαρτονομίσματα των 200 ευρώ. Παρά το μακάβριο της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα, χωρίς ωστόσο να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό, ενώ ο 62χρονος αρνήθηκε να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις των αστυνομικών.