Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Κρατούσε το παιδί της έξω από τα κάγκελα και δεν άκουγε κανέναν – «Θέλω το μπαμπά μου» φώναζε το άτυχο κοριτσάκι

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την αυτοκτονία μητέρας που έπεσε από το μπαλκόνι αφού έριξε το παιδί της. Κάτοικος της περιοχής έγινε, μαζί μ...


Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την αυτοκτονία μητέρας που έπεσε από το μπαλκόνι αφού έριξε το παιδί της. Κάτοικος της περιοχής έγινε, μαζί με τα παιδιά της, μάρτυρας της τραγωδίας στο Νέο Κόσμο. Ο συγκλονιστικός διάλογός τους την ώρα που η αυτόχειρας είχε το παιδί της έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Είδε τη γυναίκα να πετά από τον 5ο το παιδί της. Σε παρακαλώ μην πέσεις, της φώναζε.




Οι λέξεις είναι «μικρές» για να αποτυπώσουν τη συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που έζησε λεπτό προς λεπτό την τραγωδία συγκλονίζει το Νέο Κόσμο και όλη την Ελλάδα. Κάτοικος της περιοχής, μαζί με τα παιδιά της, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, έγιναν μάρτυρες της αυτοκτονίας νεαρής μητέρας, που πέταξε από τον 5ο όροφο το παιδί της και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Ήταν περίπου 16:25 το απόγευμα της Τρίτης (19.03.2019) όταν η αυτόπτης μάρτυρας περνούσε από την οδό Προκοπίου Κατσαντώνη στο Νέο Κόσμο. Μένει λίγους δρόμους πιο κάτω και την τραγική ώρα περνούσε από το σημείο μαζί με τον γιό της και την κόρη της.

Ήταν οι φωνές του μικρού παιδιού που την έκαναν να στρέψει το βλέμμα της προς το μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Τότε ήταν που είδε τη γυναίκα να κρατά το παιδί στο κενό, έξω από τα κάγκελα. Το μωρό φώναζε «θέλω τον μπαμπά μου» περιγράφει σαστισμένη.

«Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα και γύρισα επάνω και είδα να κρατάει το μωρό έξω από τα κάγκελα. Σάστισα. Λέω, «τι κάνετε;». Δεν μου μίλαγε». «Σας παρακαλώ, πείτε μου τι κάνετε;», επέμεινε η αυτόπτης μάρτυρας να ρωτά τη γυναίκα. «Εσείς τι θέλετε;» της απάντησε. «Το μωρό φώναζε θέλω τον μπαμπά μου», συνεχίσει τη σοκαριστική της περιγραφεί η γυναίκα που είδε την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της. Και κυρίως μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

«Γιατί έχετε το παιδάκι έξω από τα κάγκελα» συνέχισε η γυναίκα να ρωτά τη νεαρή μητέρα. «Βγάλετε τα γυαλιά, δεν βλέπετε καλά, δεν το έχω έξω από τα κάγκελα» της απάντησε. Όμως η μάρτυρας επέμεινε: «Μα βλέπω εσάς, τα πόδια σας είναι μέσα από τα κάγκελα και το κορμάκι του παιδιού είναι απ’ έξω».

Μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα έβλεπε, η μάρτυρας στράφτηκε στον μεγάλο της γιο. Τον ρώτησε αν κι εκείνος έβλεπε πως το κοριτσάκι ήταν έξω από τα κάγκελα, στο κενό. «Ναι μαμά» της απάντησε. Κι εκείνη την ώρα, η αυτόχειρας πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο κενό.

Ενστικτωδώς, η μάρτυρας γύρισε να καλύψει τα μάτια της μικρής της κόρης για να μη δει το παιδί να πέφτει από τον 5ο. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει το ίδιο και με τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει και αστραπιαία απομάκρυνε τα παιδιά της για μη δουν περισσότερα. Τότε ήταν που είδε τη γυναίκα στο μπαλκόνι με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα.

«Σε παρακαλώ μην το κάνεις! Μην πηδήξεις» λέει με τη φωνή της να σπάει από τους λυγμούς. Την παρακαλούσε, της ζητούσε να της πει τι μπορεί να κάνει για να τη βοηθήσει. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εσύ» ήταν οι τελευταίες λέξεις της γυναίκας πριν αυτοκτονήσει. Αμέσως μετά, πήδηξε κι εκείνη στο κενό.