Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΙ-ΘΡΑΚΗΣ

H ομάδα των ultrAslan που συστάθηκε από οπαδούς της Γαλατασεράι στην δυτική Θράκη, πρόσθεσε μια ακόμη εργασία, στις ευαίσθητες και σημ...



H ομάδα των ultrAslan που συστάθηκε από οπαδούς της Γαλατασεράι στην δυτική Θράκη, πρόσθεσε μια ακόμη εργασία, στις ευαίσθητες και σημαντικές εργασίες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Τα μέλη της ultrAslan Ελλάδας συνέβαλαν ώστε να τοποθετηθεί αυτόματο μηχάνημα για εζάν, στο χωριό Διάφορο της Ξάνθης στην δυτική Θράκη.




Το χωριό Διάφορο βρίσκεται στον ορεινό όγκο, απέχει 40 χιλιόμετρα από την πόλη και τον χειμώνα μένουν δύο οικογένειες, ενώ το καλοκαίρι ο πληθυσμός αυξάνεται λίγο.

Μέλη της ultrAslan από όλη την δυτική Θράκη, μετά από αίτημα και πληροφορίες που είχαν και λόγω του ότι εκεί δεν υπάρχει θρησκευτικός λειτουργός και δεν ακούγεται το εζάν, κινητοποιήθηκαν και αγόρασαν ένα αυτόματο μηχάνημα για εζάν.

Στις 16 Μαρτίου μέλη αυτής της ομάδας, παίρνοντας μαζί τους και έναν τεχνικό, επισκέφτηκαν το χωριό Διάφορο.

Έστησαν το μηχάνημα που είχαν φέρει μαζί τους στο τζαμί. Χάρη σε αυτή την σημαντική προσπάθεια πλέον ο ήχος του εζάν ακούγεται τις 5 φορές της μέρας.

………………..

Όπως είναι γνωστό οι ultrAslan Ελλάδας και στο παρελθόν έχουν κάνει σημαντικές εργασίες. ……. To 2015 είχαν συγκεντρώσει είδη ρουχισμού και τα μετέφεραν σε Σύριους πρόσφυγες στην πόλη Κιλκίς της Ελλάδας.

Η ίδια ομάδα έχει χαρίσει δώρα στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία στην περιοχή Αίγειρος της Κομοτηνής.






http://milletgazetesi.gr/view.php?id=12535

17/3/2019

Σχ http://tourkikanea.gr: Προσέξετε , αγόρασαν μηχάνημα για να ακούγεται το εζάν στην περιοχή έστω και αν δεν υπάρχει ιμάμης στον χώρο ! Είναι σαν να χτυπά κάπου σε μια εκκλησία η καμπάνα αλλά χωρίς να γίνεται ούτε λειτουργία ούτε εσπερινός ούτε καμία άλλη τελετή.

Το κάνουν μόνο για να ¨κατοχυρώσουν ¨ τον χώρο.

Και έχει το θράσος ο Ερντογάν να μας ζητά την επαναλειτουργία του τζαμιού της ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ (Φέτχιγιε) στην Αθήνα…. Η καλύτερη λύση είναι να μετατραπεί σε εκκλησία και αν την ονομάσουμε συμβολικά ¨Αγία Σοφία -Κωνσταντινούπολης¨. Μόλις λοιπόν αποδοθεί η Αγία Σοφία Κων/λης στο οικουμενικό πατριαρχείο, τότε να παραχωρήσουμε και αυτό το τζαμί (αφού μετονομασθεί φυδικά)
.