Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο σοκ: Άγνωστος σε κατάσταση αμόκ τα έσπασε σε ληξιαρχείο στην Αθήνα

Μόλις τον πλησίασαν αστυνομικοί, σε κατάσταση αμόκ έσπασε τζάμι - Νωρίτερα είχε προπηλακίσει υπαλλήλους και είχε κλειδωθεί σε γραφείο. ...


Μόλις τον πλησίασαν αστυνομικοί, σε κατάσταση αμόκ έσπασε τζάμι - Νωρίτερα είχε προπηλακίσει υπαλλήλους και είχε κλειδωθεί σε γραφείο.





Στιγμές τρόμου έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι εργαζόμενοι στο Ειδικό Ληξιαρχείο που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως όταν είδαν έναν άνδρα αρχικά να τους προπηλακίζει λεκτικά και στη συνέχεια - όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία - να σπάει ένα τζάμι πετώντας ένα υποπόδιο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της περασμένης Τρίτης στα γραφεία του ληξιαρχείου που ασχολείται με την μεταγραφή, διόρθωση ή μεταβολή ληξιαρχικών πράξεων (γεννήσεων, θανάτου, γάμου κτλ) που αφορούν Έλληνες πολίτες και έχουν συνταχθεί σε χώρα του εξωτερικού.

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας με ένα μπλε μπουφάν που αρχικά ρώτησε για ορισμένες πράξεις. Στη συνέχεια έδειξε κάποια άσχετα έγγραφα και όταν οι υπάλληλοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν, τους επιτέθηκε μιλώντας άλλοτε ελληνικά και άλλοτε αγγλικά, προπηλακιζοντας και απειλώντας. Κάποια στιγμή, μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί μπήκε σε ένα γραφείο και κλειδώθηκε ενώ επιτέθηκε και στην προϊσταμένη της υπηρεσίας.