Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ... Παραιτήθηκε η Μυρσίνη Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της!

Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για...


Μονόδρομος για την κυβέρνηση ήταν η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το τσουνάμι των αποκαλύψεων για την σύνταξη της νεκρής μητέρας της την οποία η κα Λοΐζου εισέπραττε παράνομα επί 5,5 χρόνια «κατάπιε» την υποψηφιότητά της και έπληξε πιθανόν ανεπανόρθωτα το πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.




Παρά τις προσπάθειες του Μεγάρου Μαξίμου να σώσει την κατάσταση με την κα Μυρσίνη Λοΐζου να καλείται εκεί προκειμένου να βρεθεί διέξοδος, τελικά κρίθηκε σωστότερο να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε παρανόμως επί 69 μήνες τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει και το 2017 καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017 η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.

Τον Μάιο του 2019 η κυρία Λοΐζου δικάζεται και πάλι για φορολογικά αδικήματα.