Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η φοβερή προφητεία για την Αμερική: Θα ταΐσει όλο τον κόσμο, αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει

Η Αμερική έχει υπάρξει αντικείμενο προφητείων, τόσο του Γέροντα Παϊσίου, όσο και άλλων γερόντων, οι οποίοι μεταξύ άλλων προφήτεσαν ότι «...


Η Αμερική έχει υπάρξει αντικείμενο προφητείων, τόσο του Γέροντα Παϊσίου, όσο και άλλων γερόντων, οι οποίοι μεταξύ άλλων προφήτεσαν ότι «Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο και στο τέλος θα καταστραφεί», αλλά και ότι «Θα πάψει να είναι Υπερδύναμη».




Έχει μεγάλη αξία να διαβάσουμε τα λόγια του Γέροντα Παϊσίου, του Αγίου Αριστοκλή, καθώς επίσης και του Πατήρ Ιωάννη Καλαϊδή, τα οποία μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Ο Γέροντας Παΐσιος είχε μιλήσει για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και για την Αμερική. Κάποτε μάλιστα που τον είχε επισκεφθεί ένας Ελληνοαμερικάνος Γερουσιαστής είχε συμβεί το ακόλουθο περιστατικό

Την εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, είχε πάει στο Άγιον Όρος ένας Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής. Τού μίλησαν για τον Γέροντα κι αποφάσισε να τον συναντήσει. Όταν έφτασε στο κελί μαζί με τους δύο συνοδούς του, εμφανίστηκε ο Γέροντας , ο οποίος μόλις τούς είδε , χαμήλωσε τα μάτια και είπε: «Φονιάδες των λαών , Αμερικάνοι.»

Αυτό φάνηκε πρωτάκουστο στους παρισταμένους και κάποιος επιχείρησε να διορθώσει τα πράγματα λέγοντας: «Μα, Γέροντα, δεν είναι ακριβώς Αμερικανοί. Είναι Έλληνες πού ήρθαν να προσκυνήσουν στο Άγιον Όρος και ήλθαν να σας δουν.»