Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σταμάτησαν στο… πάρα πέντε επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών! Ανήλικοι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ με μαχαίρια και μολότοφ

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την επίθεση οπαδών σε αγώνα πόλο γυναικών και η κατάσταση δείχνει να... αγριεύει όλο και περισσότ...



Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την επίθεση οπαδών σε αγώνα πόλο γυναικών και η κατάσταση δείχνει να... αγριεύει όλο και περισσότερο. Οπαδοί αθηναϊκής ομάδας συνελήφθησαν τη στιγμή που κατευθύνονταν σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας του Πειραιά.




Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το απόγευμα του Σαββάτου (09.02.2019) συνελήφθησαν στην Καλλιθέα -κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ- επτά ανήλικοι αλλοδαποί.

Με την σύλληψη τους απετράπη προσχεδιασμένη επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων αντίπαλης ομάδας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, τα συγκεκριμένα άτομα είναι οπαδοί αθηναϊκής ομάδας και είχαν σαν σκοπό να επιτεθούν σε σύνδεσμο ομάδας του Πειραιά.

Η ενημέρωση της αστυνομίας αναφέρει ότι οι επτά αλλοδαποί ηλικίας 15 και 16 ετών βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους κουκούλες τύπου full face, τέσσερις μολότοφ, ένα πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, δύο μαχαίρια και δέκα μπουκάλια σπρέι για γκράφιτι.