Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... Αναρχικοί γέμισαν σχολεία με συνθήματα κατά των παρελάσεων...!!

Το αντεθνικό και απαράδεκτο έργο τους συνεχίζουν υπό την ανοχή της ψευτοαριστερής κυβέρνησης οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων. Σήμερα εί...


Το αντεθνικό και απαράδεκτο έργο τους συνεχίζουν υπό την ανοχή της ψευτοαριστερής κυβέρνησης οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων.

Σήμερα είναι Παρασκευή και όπως κάθε Παρασκευή μπορεί να να ετοιμάζονται για χτυπήματα με μολότοφ στην δύσμοιρη διμοιρία των παλιών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, αλλά προχθές βράδυ είχαν άλλο προβοκατόρικο έργο.




Να ποτίσουν τα Ελληνόπουλα μέσα στα σχολειά με το δηλητήριο της αναρχίας και να προπαγανδίσουν το μίσος τους για την πατρίδα μας.

Τις νυχτερινές ώρες ,λοιπόν, εν όψει της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, πετάχτηκαν φέιγ βολάν ενώ χθες το πρωί μοιράστηκαν κείμενα στο 1ο Γελ, 2ο Γελ και Επαλ Ελευσίνας , κατά της συμμετοχής στις “φασιστικές παρελάσεις”-όπως τις χαρακτηρίζουν- οι οποίες κατά τους γνωστούς-αγνώστους προάγουν τον ρατσισμό,τον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό.

Τα συνθήματα ήταν σαφή:

“ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΘΡΑΝΙΟ – ΚΑΝΑΠΕΣ – ΤΑΦΟΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ,ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ”

Η άθλια καμπάνια και η εξόρμηση μέσα στην νύχτα αποδεικνύουν για πολλοστή φορά πόσο θρασύδειλοι είναι οι δράστες, ενώ βαδίζουμε ολοταχώς προς την εθνική μας εορτή οπότε τα εθνικά λάβαρα, τα οποία οι ίδιοι καίνε με περισσή ηδονή, θα ανεμίζουν περήφανα στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως η Ελλάδα δεν θα τους χαριστεί…