Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΡΕ... ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ» !

Δεν θέλουμε πάλι έναν πόλεμο χριστιανών-μουσουλμάνων, αλλά εάν έχετε τόσο μεράκι, θα γίνουν τα δέοντα Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μί...



Δεν θέλουμε πάλι έναν πόλεμο χριστιανών-μουσουλμάνων, αλλά εάν έχετε τόσο μεράκι, θα γίνουν τα δέοντα

Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε συγκέντρωση στο Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης




Οι φράσεις του Ερντογάν ήταν οι εξής :

– Η άνοδος της Τουρκίας φυσικά θα ενοχλεί τους σταυροφόρους του σήμερα

– Αλλά όσο κι αν ενοχλούνται, εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, δεν θα εγκαταλείψουμε

– Και να μην θέλετε εσείς, εμείς θα υπερασπίσουμε τα δίκια της Ιερουσαλήμ, θα υπερασπίσουμε τον νόμο στην Γάζα, θα συνεχίσουμε να είμαστε η κραυγή των παιδιών της Υεμένης, των άπορων της Συρίας και των πεινασμένων της Αφρικής.

– ………………

– (Νέα Ζηλανδία) Τι λέει εκείνος ο άθλιος; Αυτός ο άτιμος που σκότωσε 49 αδερφούς μας λέει : ¨Στην ασιατική πλευρά μπορείτε να μείνετε, αλλά στην ευρωπαϊκή πλευρά δεν θα περάσετε¨. Ποιος είσαι εσύ βρε; Άντε κάνε μια κίνηση κι έλα κατά εδώ. Έγραψες πάνω στο όπλο σου, αυτά όμως έμειναν στο παρελθόν, τώρα πια υπάρχει ένας άλλος κόσμος.

– Απευθύνομαι στα σκουπίδια των σταυροφόρων που μας επιτίθενται, στους δολοφόνους που μας στοχοποιούν και σε αυτούς που χαϊδεύουν την πλάτη εκείνων των δολοφόνων : Δεν θα μπορέσετε να πετύχετε.

– Εεεϊ Νετανιάχου τράβα το αυτί του γιού σου. Εδώ πλέον είναι Ισλάμπολ (σχ.μεταφρ. : Ο υιός Νετανιάχου δήλωσε πως η Ινστανμπούλ στην πραγματικότητα λέγεται Κωνσταντινούπολη)

Δεν θέλουμε πάλι έναν πόλεμο χριστιανών-μουσουλμάνων, αλλά εάν έχετε τόσο μεράκι, θα γίνουν τα δέοντα, αυτό το λέμε ανοιχτά.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903161038237751-erdogan-gop-mitingi/

16/3/2019

Σχ: Είναι δυνατόν ένας ηγέτης ακόμη και σε προεκλογική περίοδο να έχει τόσο διχαστικό λόγο;

Όταν εσύ σαν ηγέτης βγαίνεις και μιλάς έτσι σε εκατομμύρια ανθρώπων, πολύ θέλει ένας εξ αυτών που σε ακούει, να προβεί σε αντίποινα για αυτά που έκανε στην Ν. Ζηλανδία ο δολοφόνος;