Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...!!! Μπήκε στην Αίθουσα ο Στρατηγός Συναδινός και τους έκανε «με τα κρεμμυδάκια»...!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...

Για ακόμα μία φορά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δείχνει ότι δεν σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και προσπαθεί να επέμβει στα εσωτερικά των κρατών...


Για ακόμα μία φορά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δείχνει ότι δεν σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και προσπαθεί να επέμβει στα εσωτερικά των κρατών μελών, επιτρέποντας εκδηλώσεις που προσβάλουν το κύρος τους.




Σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έδωσε την έγκριση στη Ομάδα τωv Πρασίvωv / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (Greens/EFA) να οργανώσει εκδήλωση με θέμα τα «Θεμελιώδη προβλήματα στην εκπαίδευση που αντιμετωπίζουν οι μειονότητες στην Ευρώπη: Σύγκριση των περιπτώσεων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και της Γερμανικής μειονότητας στη Δανία» (Fundamental Problems in Education Facing Minorities in Europe: Comparing The Cases of Western Thrace Turks and German Minority in Denmark).

Η Συνθήκη της Λωζάννης όμως, που υπεγράφη στις 30 Ιανουαρίου 1923, κατοχυρώνει συγκεκριμένα δικαιώματα για τους, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, Έλληνες πολίτες που ζουν στη Δυτική Θράκη και με το άρθρο 27 απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε «τουρκική επέμβαση» στον πολιτικό, διοικητικό και δικαστικό τομέα της Δυτικής Θράκης, γεγονός το οποίο επεσήμανε στην παρέμβασή του ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, που έδωσε το παρόν σε αυτή την εκδήλωση ώστε να γνωστοποιήσει την αλήθεια και να αποκαλύψει την αισχρή προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, πρωτοστατούσης της Γερμανίας δεν ενδιαφέρεται για την προστασία των κρατών μελών αλλά για την στήριξη μόνο των ισχυρών και «ημετέρων». Τέτοια Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μας αξίζει.


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Ευρωβουλευτή από το Ποτάμι Μιλτιάδη Κύρκου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του στα μέλη της διοργανώσας επιτροπής, δείχνοντας την ανθελληνική του στάση.

Ακολουθεί απόσπασμα από την παρέμβαση του Στρατηγού