Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΛΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ... ομολογεί ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ προσαγωγές ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!! ΞΕΣΚΙΣΤΙΚΗ ανακοίνωση από Ειδικούς Φρουρούς «ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ»...!!!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος μίλησε για τις προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων στα Γιαννιτσά, πριν την ομιλία του Φώτη Κο...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος μίλησε για τις προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων στα Γιαννιτσά, πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη και υποστήριξε οτι «οι προσαγωγές γίνονται με τη λογική να προστατεύσουμε μια εκδήλωση και να προστατευτούν και άλλοι».




«Ο διοικητής και ο επικεφαλής των μέτρων κρίνουν τα μέτρα που πρέπει να λάβουν… Άλλο σύλληψη άλλο προσαγωγή, και προφανώς οι συνάδελφοι έκριναν ότι πρέπει να γίνει προσαγωγή» σημείωσε ο Θεόδωρος Χρονόπουλος.

«Θα ήθελα να δω προληπτικές προσαγωγές στα Εξάρχεια, Σάββατο βράδυ, πριν δεχθεί επίθεση η διμοιρία των ΜΑΤ…» σχολίασε ο γγ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. «Ο αξιωματικός υπηρεσίας μπορεί να κάνει επέμβαση να κάνει συλλήψεις;» διερωτήθηκε ο κ. Μαυροειδάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!