Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ανατραπεί»... Στον Πύργο ο Ευρωβουλευτής Ελ. Συναδινός-Στο πλευρό της «Αναγενέσεως»

«Ο «Κλεισθένης» θα δημιουργήσει προβλήματα στους εκλεγέντες Δημάρχους» Στον Πύργο βρέθηκε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του ...


«Ο «Κλεισθένης» θα δημιουργήσει προβλήματα στους εκλεγέντες Δημάρχους»

Στον Πύργο βρέθηκε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του πολιτικού φορέα Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) κ. Ελευθέριος Συναδινός, Στρατηγός εα. Ο κ. Συναδινός επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου», όπου και συναντήθηκε με τον επικεφαλής της παρατάξεως και υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου κ. Χάρη Μιχαλακόπουλο και του εκδήλωσε την συμπαράσταση για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στον Πύργο. Ακολούθως ο κ. Μιχαλακόπουλος παρουσίασε τον Ευρωβουλευτή στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στα οποία παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου. Σε αυτήν ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε στην ως τώρα παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ οι τομείς στους οποίους εστίασε ήταν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές και ο νόμος «Κλεισθένης», στην κρίση του σημερινού Ελληνισμού, στο θέμα της Μακεδονίας και το Δημογραφικό.




Στην Συνέντευξη αυτή απαντώντας στα ερωτήματα που του ετέθησαν ο κ. Συναδινός ανέφερε.

Για τις εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες : Έχω γνωρίσει το έργο του Χάρη Μιχαλακόπουλου και της παράταξης «Αναγένεσις» στον Δήμο Πύργου. Οι Δήμοι και οι Κοινότητες πρέπει να απογαλακτιστούν από την κομματική επιρροή. Η Κοινότητα πάντα ήταν το κύτταρο του ελληνικού Κράτους. Οφείλουμε μέσω της Αυτοδιοίκησης, και αυτό μπορεί να προσφέρει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος στην περιοχή του Πύργου, να δώσουμε όραμα, με 2 άξονες : Να βρούμε 1. την χαμένη αξιοπρέπεια και 2. Την χαμένη υπερηφάνεια.

Για τον «Κλεισθένη» : Το νέο αυτό σχήμα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμαρχος δεν θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. όμως το σύστημα αυτό δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη και θα δούμε πώς θα λειτουργήσει.

Για το Δημογραφικό : Καμία Κυβέρνηση εδώ και 40 χρόνια δεν έκανε κάτι ουσιαστικό για την αντιμετώπισή του. το Δημογραφικό απαιτεί κίνητρα προς τους γονείς, ενώ οι λαθρομετανάστες δεν θα λύσουν το πρόβλημα.

Η συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές : Ο φορέας ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. θα συμμετάσχει σε Εθνικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές. Εμείς συμπράττουμε με όσους πατριωτικούς σχηματισμούς θέλουν την ένωση του χώρου.

Για την Μακεδονία : Πρόσφατα κάναμε εκδήλωση ενημέρωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι ξένοι Ευρωβουλευτές είναι μοιρασμένοι στο θέμα αυτό, καθώς άλλοι μας κατανοούν και άλλοι όχι. Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα και μπορεί να ανατραπεί. Όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η Αντιπολίτευση ¨βολεύτηκε¨ από την υπογραφή της Συνθήκης, για αυτό και δεν θα την ανατρέψει στο μέλλον. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, όπως η προσφυγή σε Διεθνή Δικαστήρια, καθώς είναι αντισυνταγματική η ψήφισή της. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με το Βορειοηπειρωτικό, που πρέπει επιτέλους κάποια Ελληνική Κυβέρνηση να το θέσει, όπως ορίζουν οι διεθνείς συνθήκες. Δυστυχώς, ποτέ ως Ελλάς δεν είχαμε Εθνική Στρατηγική για την Εξωτερική Πολιτική.