Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Κατερίνα πέθανε, τη στραγγάλισε, τη σκότωσε, δεν αναπνέει» Σοκ και θρήνος στη Σητεία για την μητέρα δύο βρεφών ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του μαρτυρία για το φονικό που σημειώθηκε στη Σητεία έδωσε η σύζυγος του αδελφού της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV. «...


Τη δική του μαρτυρία για το φονικό που σημειώθηκε στη Σητεία έδωσε η σύζυγος του αδελφού της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV.




«Ο σύζυγός μου ήρθε στις 13:00 από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει το αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να κλαδέψουν κάτι ελιές», ανέφερε η γυναίκα, προσθέτοντας: «Απ’ όσο ξέρω χτύπαγε, άκουγε τα παιδιά μέσα να κλαίνε, τα μωρά παιδιά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα, και κάποια στιγμή στις 13:30 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε, τη σκότωσε, δεν αναπνέει”».




Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο δράστης επισκέφτηκε την 32χρονη, στο σπίτι της μητέρας της, όπου διέμενε από τα Χριστούγεννα. Εκεί έπειτα από έντονο διαπληκτισμό την στραγγάλισε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με τα σημάδια του στραγγαλισμού να προδίδουν το ειδεχθές έγκλημα.

Στο σπίτι έσπευσε αστυνομία και ιατροδικαστής ενώ λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο δράστης, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Η άτυχη γυναίκα, ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών, 18 και 6 μηνών.