Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκίδα: Απίστευτες εικόνες μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο – Απορούσαν ακόμα και οι λιμενικοί [φωτο]

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης άντρες του λιμενικού σταμάτησαν αυτό το αυτοκίνητο. Ο καθιερωμένος έλεγχος έκρυβε εκπλήξεις... Οι εικό...


Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης άντρες του λιμενικού σταμάτησαν αυτό το αυτοκίνητο. Ο καθιερωμένος έλεγχος έκρυβε εκπλήξεις...




Οι εικόνες μετά τη σύλληψη οδηγού στη Χαλκίδα προκαλούν αίσθηση. Ο 50χρονος αλλοδαπός έπεσε στα χέρια λιμενικών που ακινητοποίησαν το όχημά του και άρχισαν την καταμέτρηση.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε λαθραία τσιγάρα σε πέντε χάρτινες συσκευασίες, που είχε κρύψει στο πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου.

Ο 50χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη χθες το βράδυ (28-02-2019) από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Ειδικότερα, βρέθηκαν δύο χιλιάδες τετρακόσια εβδομήντα πακέτα τσιγάρων (ήτοι 49.400 τσιγάρα), διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από τη λιμενική Αρχή Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα, καθώς και τα ανευρεθέντα καπνικά είδη, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας για προσδιορισμό και καταλογισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών.