Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...!!! Τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο τζιχαντιστής της Ουτρέχτης ήθελε να σκοτώσει… τη θεία του!

Από την πλευρά τους, τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι πρόκειται για επίθεση έγινε για οικογενειακούς λόγους. Είχε επαφές με εξτρεμιστές σ...


Από την πλευρά τους, τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι πρόκειται για επίθεση έγινε για οικογενειακούς λόγους.

Είχε επαφές με εξτρεμιστές σαλαφιστές. Ήταν γνωστός και μη εξαιρετέος στις ολλανδικές αρχές. Σκότωσε εν ψυχρώ τρία άτομα που επέβαιναν σε τραμ κι έκανε άνω – κάτω τρεις χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία) μέχρι να συλληφθεί από τις αρχές.




Ωστόσο όλα αυτά δεν είναι αρκετά για την ολλανδική αστυνομία, καθώς, 24 ώρες μετά την σύλληψή του οι αρχές της Ουτρέχτης, σηκώνουν τα χέρια ψηλά σχετικά με τα κίνητρα του 37χρονου Τούρκου Γκιόκμεν Τανίς.

Οι ολλανδικές αρχές περιμένουν την απολογία του δράστη προκειμένου να ρίξουν φως στο μυστήριο αφού δεν μπορούν να ανακοινώσουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας. Αν εξαιρέσουμε τη δολοφονία του Ολλανδού σκηνοθέτη Τέο βαν Γκονγκ το 2004 από ισλαμιστή.

Από την πλευρά τους, τα τουρκικά ΜΜΕ επιμένουν ότι πρόκειται για επίθεση έγινε για οικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο «Anadolu», επικαλούμενο συγγενείς του 37χρονου Γκόκμεν Τανίς στην Τουρκία, ο δράστης πυροβόλησε μια γυναίκα μέσα στο τραμ, τη θεία του, για οικογενειακούς λόγους. Της ζήτησε χρήματα και εκείνη δεν του έδινε. Μόλις ο ένοπλος Τούρκος άνοιξε πυρ κατά της θείας του, τρεις ή τέσσερις άνδρες έσπευσαν να την βοηθήσουν και τότε πυροβόλησε εναντίον τους. «Στόχευε τους ανθρώπους που προσπάθησαν να την βοηθήσουν», γράφει η εφημερίδα.